Am ales 5 produse din oferta eMAG ce consider că sunt afișate la un preț rezonabil, nu este cel mai bun din istoric, dar nici la mare depărtare.

1. iPhone 13 Pro; 👈🖱️

 

Mi se pare a fi cea mai bună alternativă la…, iPhone 14 Pro ce este mai scump cu peste 1000 lei. Nu spun că o cameră wide mai bună, noul sistem de notificări și ce alte funcții a mai pus Apple nu ar merita upgrade-ul, dar parcă nu este o diferență atât de mare. iPhone 13 Pro are o cameră foto și video bună, autonomie peste multe smartphone-uri Android (pentru că nu contează doar capacitatea bateriei ci optimizarea din spate atât la nivel hardware, cât și software).

2. HDD extern de până la 4 TB; 👈🖱️

Nu este cel mai rapid mediu de stocare, dar și ca raport preț / cantitate de stocare este imbatabil un HDD extern. Îl găsiți în diferite configurații ca și capacitate, de la 500 GB și până la 4 TB. Modelul de 1 TB costă 249 lei la momentul în care articolul a fost publicat. Are și o mulțime de review-uri și o notă foarte bună – 4.71 din peste 2000 de evaluări.

3. Râșniță de cafea Bosch; 👈🖱️

Bosch are un renume în țara noastră, iar râșnița de mai sus aș spune că a fost la mare căutare. A strâns peste 400 de review-uri pe eMAG și nota de 4.76 aș spune că este foarte bună. O găsiți în mai multe variante de culoare, dar pe alb are cel mai mic preț.

4. Memorie Corsair Vengeance pe DDR4 la 3200MHz; 👈🖱️ 

Este un kit dual channel cu 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz, CL16. Nu sunt multe evaluări, dar a primit notă maximă.

5. Drujbă electrică; 👈🖱️ 

Prețurile la multe produse sunt sezoniere, iar drujbele sunt la mare căutare în această perioadă. Modelul de mai sus nu este recomandat pentru operațiuni în regim intensiv, industrial. Este un fel de unealtă utilă pentru acasă. Acum mai contează și să ai lemnul respectiv, înțeleg că față de aprilie / mai, prețurile s-au dublat chiar și mai mult.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: emaggadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.