În lista curentă de oferte eMAG veți descoperi un set de becuri inteligente de  la Tapo (brand al TP-Link), aspirator vertical de la Roidmi, iPhone 13 cu card cadou de 300 lei etc.

1. iPhone 13 cu card cadou de 300 lei;👈🖱️

Prețul pe care îl afișează eMAG pentru iPhone 13 este ok, iar ca bonus pentru cei ce lansează o comandă până pe 16 februarie se oferă și un voucher de 300 lei ce poate fi folosit în perioada 2 – 31 martie 2022 la produsele listate de către eMAG (nu și la cei ce sunt parteneri în marketplace).

Nu are rost să mai insist pe iPhone 13, este un smartphone interesant. Există și o alternativă Android proaspăt lansată – Samsung Galaxy S22.

2. Cameră video GoPro HERO10;👈🖱️

Pe la 2200 lei găsiți GoPro HERO10 în oferta a mai multe magazine online autohtone. Mi se pare a fi cea mai bună cameră de acțiune în momentul de față, iar pentru cei ce caută cadre în mișcare și practică sporturi extreme sau pur și simplu, doresc să tragă cadre frumoase din vacanță = cea mai solidă propunere din piață.

3. Laptop de gaming Acer Nitro 5 cu NVIDIA GeForce RTX 3060;👈🖱️

Este unul dintre puținele notebook-uri de gaming cu RTX 3060 și preț de sub 5000 lei. De fapt, este singurul cu preț de sub 4500 lei. Mi se pare a fi o propunere destul de serioasă (îi poți upgrada RAM-ul și stocarea dacă consideri că nu este suficient).

Are un procesor AMD Ryzen 5 5600H pe un display de 15.6 inci cu rată de refresh la 144Hz, 8 GB RAM și 512 GB stocare, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB memorie alocată, Wi-Fi ax, rețea gigabit, 1 x HDMI 2.0, 2 x USB 3.2 Type-C și 2 x USB 3.2 Type-A Gen1 etc. Este o adevărată mașinărie ce merită fiecare cent în această configurație.

4. Aspirator vertical Roidmi NEX X20;👈🖱️

Are notă bună în review-uri – 4.72 din 32 evaluări. Plus că prețul afișat este cu 2 – 300 lei sub cel practicat de alte magazine online românești. Este aspirator vertical cu funcție de mop (mop-ul are prindere magnetică, poți face ambele operațiuni în mod simultan). Rezervorul de apă este atașat magnetic de peria de sol. A primit 6 premii internaționale pentru designul său.

5. 2 x Bec inteligent Wi-Fi Tapo;👈🖱️

Folosesc o bandă LED de la Tapo și o priză smart și sunt mulțumit de cum se descurcă. Nu am primit nicio eroare de-a lungul timpului, control de la distanță, integrarea cu Google Home etc.

Cele două becuri cu Wi-Fi mi se pare recomandate pentru cei ce fac un setup de smart home pe acasă și au becuri pe acest format.

Bonus: Întreaga familie Galaxy S22 la precomandă cu Galaxy Buds Pro oferit ca bonus în această etapă.