În lista de oferte eMAG se află un smartphone ASUS cu specificații de top, memorie ADATA pe DDR5, iMac cu 512 GB ce ajunge a fi sub 6000 lei cu reducerea de 10% și alte două produse de la TCL și Ariston.

1. ASUS Zenfone 10 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android compacte din piață

Codul ofertaelectro îi reduce prețul cu 10% și așa coboară sub prețul a 4000 lei. Întregul review pentru ASUS Zenfone 10 îl descoperiți aici.

2. Boiler electric Ariston cu pompă de căldură și Wi-Fi 👈🖱️

🔺Wi-Fi-ul a ajuns a fi încorporat acum până și pe un bolier

Este un boiler de generație nouă, cu pompă de căldură și control prin Wi-Fi. Are capacitatea de 100 litri și reducere de 10% față de prețul afișat prin ofertaelectro.

Economia de energie ar fi de până la 50%. Lydos Hybrid WiFi combină energia electrică convențională cu energia regenerabilă generată de pompa de căldură. i-Memory este un software ce gestionează tehnologia hibridă.

3. iMac cu 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune all-in-one PC-uri din piață cu preț din ce în ce mai bun

iMac-ul cu 512 GB coboară sub pragul a 6o00 lei. Am impresia că este prima dată când se întâmplă asta. electroit îi reduce prețul cu 10%. Are nota 4.89 din 55 de review-uri = de-a dreptul excelent în nișa sa.

4. Memorie ADATA de 32 GB DDR5 👈🖱️

🔺Memorie RAM pe DDR5 ce dorește să epateze și prin luminițele RGB încorporate

Este un kit de 32 GB de la un producător taiwanez cu renume în domeniu. electro îi reduce prețul cu 10%. Urcă la 6000MHz și are latență CL30.

5. Soundbar TCL cu Dolby Atmos 👈🖱️

🔺TCL și-a propus să democratizeze și accesul la soundbar-urile cu certificare Dolby Atmos

Review-urile incipiente sunt pozitive: 4.70 din 10 review-uri. Mă gândesc că ar fi cazul să cumpăr și eu o jucărie de genul.

Bonus: Boxă wireless Bowers & Wilkins McLaren Edition.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.