Am compilat o selecție de produse interesante din oferta eMAG, iar mai jos veți descoperi o carcasă AQIRIS cu design futurist, kit de panouri luminoase de la Nanoleaf și alte 3 dispozitive ce s-ar putea să fie pe placul vostru.

1. Apple Watch 8 RED 👈🖱️

Apple Watch 8 RED – smartwatch ce iese imediat în evidență

Modelul de 41mm costa cât cel de 45 mm până mai zilele trecute, acum este cu câțiva zeci de lei mai ieftin. Cei ce caută un smartwatch de generație nouă pentru iPhone, pot alege Apple Watch 8 RED ce are cel mai bun preț din istoricul său de produs.

2. Carcasă AQIRIS Procyon 👈🖱️

Carcasă cu design inedit

Aș putea face o glumă nesărată în tonul știrilor citite de dimineață, are un look extraterestru. Trecând la lucruri mai pământești, din păcate la prețul și așa destul de mare nu au inclus și o sursă. Pe de altă parte nu s-au ferit să-i adauge ventilatoare – 7 la număr din care 5 sunt incluse. Cântărește…, 9.4 kg.

3. Kit panouri luminoase modulare Nanoleaf Canvas Smarter Kit cu 17 unități 👈🖱️

Kit Nanoleaf pentru un plus de culoare în locuință

Folosesc un kit cu 5 unități și mă pot declara mulțumit. Ce mă dă în spate în a extinde kitul este…, prețul. Mi se pare că sunt destul de scumpe. Kitul cu 17 unități depășește pragul a 1500 lei. Mi se pare că se potrivește într-o locuință modernă, un plus de culoare nu strică niciodată.

4. Placă video ASUS GeForce RTX 4080 cu 16 GB GDDR6X și 256-bit 👈🖱️

Alegere inspirată pentru gaming în condiții excelente

Mi se pare a fi o alegere inspirată pentru cei ce caută să facă un setup de top. Restul de comentarii sunt cumva inutile. Cine caută o placă grafică de tip best-buy nu se orientează spre RTX 4080 ce a debutat de puțin timp. Are 16 GB GDDR6X, frecvența memoriei este 2625 MHz, iluminare ARGB etc.

5. Procesor Intel Core i9 din seria 13 👈🖱️

Probabil, cel mai bun procesor pe care-l poți pune într-un desktop PC la început de 2023

Alături de placa grafica de mai sus poți alege un procesor pe măsură, iar Intel Core i9-13900F aduce 24 de nuclee, 32 de thread-uri, tehnologie de fabricație pe 10nm, tactat la 2 GHz și urcă la maxim 5.6 GHz.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.