Da. OLED Samsung și nu celebrul QLED. Le găsiți în oferta eMAG, iar ca prețul să fie ceva mai îndulcit au ales să includă și QLED The Frame în promoție. Mai sunt alte 4 gadgets pe care le consider cel puțin interesante.

1. NAS Synology DS420+; 👈🖱️

 

Este un NAS cu sloturi pentru SSD-uri pe M.2 NVMe 2280 ceea ce îl face cu adevărat rapid. Are și opțiunea de cache SSD (de aici reiese o viteză cu de până la 20 de ori mai bună). Capacitatea maximă pentru HDD-urile încorporate este de 64 TB. Are 2 porturi USB 3.0, 2 x RJ-45 și viteze de până la 1000 Mbps. Include procesor Intel Celeron J4025 și 2 GB memorie RAM.

2. Pachet lămpi solare LED de exterior pentru grădină; 👈🖱️

Nu sunt printre cele mai ieftine, dar mi se pare că au un design interesant. Le poți transforma în bordură, una cu LED-uri ce pe timp de noapte aduc o impresie plăcută. Sunt 10 pietre de bordură cu lungimea totală de 2.2 metri și 2 dintre ele sunt prevăzute cu iluminare încorporată. Nu ai nevoie de nicio cablare, energia pentru bateria de 300 mAh vine de la un panou solar, iar senzorul de lumină permite aprinderea automată la lăsarea serii.

3. Birou de gaming cu suprafață tip mousepad; 👈🖱️

Dimensiunile sale sunt de 140 x 66 x 77 cm. Iese în evidență prin suprafața ce te scutește de achiziția unui mousepad. Au inclus suport pentru căști și pahar, spații dedicate pentru cabluri. Recenziile sunt de-a dreptul excelente – 4.95 din peste 100 de evaluări.

4. Televizor Samsung OLED de 163 cm + televizor QLED The Frame de 80 cm; 👈🖱️

Da. Ați citit bine, OLED și nu QLED. Samsung a adus un smart TV OLED în țara noastră, iar pentru că prețul este mare au ales să includă la pachet și un QLED din seria The Frame pe diagonala de 80 cm.

OLED-ul Samsung îl găsiți în două diagonale: 138 cm și 163 cm.

Ce primești la nivel de specificații de pe acest QD-OLED de la Samsung?

🔵  Quantum HDR OLED, HDR10+ și HLG  – tehnologii integrate pe OLED-ul Samsung;

🔵 4 x HDMI 2.1 cu rată de refresh la 120Hz;

🔵 sistem de difuzoare 2.2 cu putere de 60W RMS și Dolby Atmos, OTS, AVA etc;

QD-OLED este cea mai nouă tehnologie în domeniul smart TV-urilor cu panel OLED. Combină tehnologia Quantum Dot și OLED, iar luminozitatea este mai bună, motion blur superior + capacitatea OLED-urilor de a estompa fiecare pixel. Teoretic, Samsung a reușit să combine contrastul unui OLED cu luminozitatea unui QLED. Mai multe detalii într-un articol separat.

5. Stație radio portabilă PNI cu 2 unități; 👈🖱️

Este ieftină și cu recenzii bune. Funcționează la o distanță de până la…, 10 km.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.