În lista de astăzi veți găsi căști de gaming de la Logitech cu RGB, robot de aspirare cu stație de andocare și auto-golire a gunoiului din rezervor, dar și un pachet interesant pentru cei ce caută un plus de bass în automobil.

1. Boxe Logitech 2.1 de 200W RMS 👈🖱️

Logitech Z623 sau cum arată un icon în lumea boxelor pentru PC-uri

Cred că mă uit după boxele astea de la Logitech de peste 10 de ani. Au fost lansate în 2010. Și când a fost cazul de curând să cumpăr boxe pentru PC am ales unele mai puțin cunoscute (varianta fără bluetooth) pentru că am căutat fidelitate și nu bass. Pentru bass sunt mai mult decât mulțumit de Huawei Sound pe care-l folosesc din când în când, conectat direct la smartphone.

Logitech Z623 ies în evidență prin bass-ul adânc adus de către subwoofer-ul de 130W. Fiecare satelit are 35W RMS și combo-ul ăsta în sine mi se pare suficient spre a susține chiar și o mică petrecere.

2. Căști gaming Logitech G733 cu Lightsync RGB 👈🖱️

Logitech G733 sunt recomandate pentru PC, PS4 și PS5

Logitech le consideră ultraușoare pentru cele 278 gr. afișate. Au iluminare RGB, microfon detașabil și se conectează wireless la PC, PS4 și PS5 printr-un dongle dedicat. Difuzorul are un diametru de 40 mm, iar feedback-ul primit este bun – 4.55 din 5, din peste 70 de evaluări.

3. Notebook de gaming ASUS ROG Strix G15 👈🖱️

ASUS ROG Strix G15 2022 are specificații interesante

Este un notebook de gaming cu procesor AMD Ryzen 7 6800H de tip octa-core la 3.2 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.7 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 6nm. Se adaugă o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB GDDR6 alocați.

Pe partea de conectivitate dispune de RJ-45 și până la 2.5 Gbps pe fir, Wi-Fi ax de tip 2×2, bluetooth 5.2, 1 x HDMI, jack combo de 3.5 mm, 2 x USB 3.2 Type-A Gen1 și 2 x USB 3.2 Type-C Gen2. Difuzoarele au certificare Dolby Atmos. Am uitat să precizez că încorporează memorie RAM DDR5 la 4800 MHz – 16 GB preinstalați și un suport de până la maxim 32 GB.

4. Pachet subwoofer și amplificator Alpine 👈🖱️

Alpine are un renume în industria boxelor audio pentru automobile

Dacă ar fi să spun ce îmi lipsește când am trecut în 2022 de la Chevrolet Cruze la Mazda CX-5, m-aș referi la sunet și la volanul îmbrăcat în piele perforată. Am pe Cruze un sistem similar cu ce vedeți mai sus. Nu l-am folosit aproape niciodată la mai mult de 20 – 30% din cât poate livra. Pur și simplu, bass-ul ăla nu-l primesc la CX5-ul stoc. Într-o sumă modică reușiți să îmbunătățiți major cum se aud melodiile preferate în automobil.

5. Robot de aspirare Roborocock Q7 Max+ 👈🖱️

Roborock Q7 Max+, unul dintre cele mai bune aspiratoare robot cu preț de până în 3000 lei

Vreau să cumpăr un aspirator precum cel de mai sus și se află pe lista scurtă. Aștept doar ca prețul să fie ceva mai bun. Mă rog, este o alegere inspirată și la suma de acum, dar se află peste bugetul meu.

Mi se pare că o stație de andocare precum cea de mai sus te scutește de operațiunea aproape zilnică de a goli rezervorului aspiratorului. Are o sumă de tehnologie și recenzii foarte bune.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.