Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG ce cred că merită atenția voastră. Veți descoperi un SSD ADATA cu performanțe de top, un aspirator de mână cu recenzii foarte bune, dar și cel mai ieftin smartphone pliabil din țara noastră.

1.  Aspirator de mână Concept  👈🖱️

Are un fel de stație de încărcare în pachet

Are nota 4.65 din 115 review-uri, iar pe baza istoricului de preț am putea spune că avem una dintre cele mai bune oferte de până acum pentru acest produs.

Este un aspirator compact pe care-l poți folosi la masă sau în automobil, în funcție de necesitățile fiecăruia. Are capacitatea de 0.5 litri, putere de aspirare de 100W, filtru HEPA, baterie de 2200 mAh ce-i conferă autonomie de până la 22 minute. În pachet sunt incluse și accesorii auto.

2. Dronă DJI Mini 3 Fly More Combo 👈🖱️

DJI este regele neîncoronat pe piața de drone pentru publicul larg

Oferta era așa bună că am fost la un pas să cumpăr modelul ăsta de dronă. Plec în concediu și mi-ar fi fost de folos pentru câteva cadre cât mai interesante din Rhodos. În secunda 2 mi-am dat seama că trebuie înregistrată la noi în țară, că s-ar putea să am parte de cine știe ce formalități în plus la avion, dar și că ar fi un efort financiar ce nu pică bine în perioada asta.

Cei ce au câteva sute de lei în plus pot alege varianta cu smart controller și scăpați de utilizarea smartphone-ului pe post de ecran ad-hoc pentru controlul dronei. Filmează 4K, autonomia este de până la 38 minute, altitudinea maximă este de 4000 metri, iar raza maximă de semnal se duce până la…, 10 km.

3. Motorola RAZR 40 👈🖱️

RAZR 40 este cel mai ieftin smartphone pliabil din țara noastră

L-am testat în ultimele zile și cât de repede revin cu un review complet pe site. Cei ce sunt abonați Genius primesc o reducere de 1000 lei la achiziția acestui smartphone prin intermediul eMAG.

Punctele sale PRO sunt date de către culorile ce atrag atenția, specificațiile destul de bune, bateria de capacitate mare.

4. Notebook Acer Nitro 5 cu placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 👈🖱️

Unul dintre cele mai ieftine notebook-uri cu RTX 3080

Punctele sale PRO sunt date de către preț, display-ul IPS de 17.3 inci cu rată de refresh de până la 360Hz, procesor AMD Ryzen 7 5800H de tip octa-core ce urcă la 4.4 GHz și a fost dezvoltat pe 7nm, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 cu 8 GB GDDR6. Nu înțeleg de care un adaptor de 180W la ce putere a fost înglobată, unul de 280W ar fi fost excelent.

5. SSD ADATA Legend 960Max de 2 TB 👈🖱️

Performanțele sunt foarte bune, iar prețul nu rupe neapărat portofelul

Este un SSD de 2 TB ce atinge viteze de până la 7400 MB/s la citire și 6800MB/s la scriere. A fost conceput în special pentru console în genul PS5 și are MTBF de 2 milioane ore.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.