Am ales 5 produse interesante din oferta celui mai mare shop online românesc, iar în listă veți găsi căști de gaming ASUS TUF H7, smartphone-ul Motorola Moto G 5G, televizor TCL pe diagonală mare etc.

1. Televizor TCL de 164 cm;

Puteți folosi codul TCL și prindeți o reducere de 15%, iar prețul coboară de la 4400 lei la 3740 lei. TCL a crescut în ultimii ani pe piața de smart TV, iar în anumite piețe a devenit jucător de top 5.

Are certificare Dolby Vision, HDR10+ și HLG pe partea de display, Dolby Audio și DTS în ce privește sunetul. Puterea difuzoarelor integrate este de 20W RMS. Îmi place și designul său ce pare a avea ramă îngustă pe trei laturi.

2. Căști Beats Studio Buds;

Apple a cumpărat Beats în urmă cu ceva timp, iar Beats Studio Buds am văzut că au recenzii pozitive în online. Pe partea de bass sunt văzute a fi peste Apple AirPods. Au noise cancelling, autonomie mare etc.

3. Căști gaming ASUS TUF H7;

Sunt căști gaming din sectorul entry, iar ASUS a pus o parte din experiența audio dobândită de-a lungul timpului. Banda de susținere a fost fabricată din oțel inoxidabil, căștile sunt capabile de sunet surround virtual 7.1, suport pentru PC, Mac, PS4, Nintendo Switch, telefoane mobile etc. Difuzoarele ASUS Essence au 53 mm spre a oferi un bass cât mai puternic.

4. Motorola Moto G 5G;

Mi se pare un preț bun dacă ne raportăm la specificațiile integrate. Folosește procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, display IPS cu rată de refresh la 90Hz, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 15W, 5G + Wi-Fi ac etc. La 839 lei mi se pare a fi adus cu specificații atractive.

5. Lampă portabilă Philips Hue Go;

 

 

Trebuie spus din start că aveți nevoie și de consola Philips Hue. Are lumină albă sau color și mi se pare potrivită dacă vrei să adaugi un plus de culoare în locuință.