În lista de astăzi veți descoperi o recomandare de desktop PC de la Apple, o sonerie fără fir cu recenzii excelente, un televizor OLED abia anunțat, dar și alte două gadgets ce consider că sunt interesante.

1. Televizor OLED Horizon de 138 cm; 👈🖱️

Abia ce au fost lansate și au intrat în oferta eMAG. Mă aștept la prețuri din ce în ce mai bune. Mă bucur să văd că un brand local de smart TV-uri este capabil să intre pe piața OLED ce era cumva rezervată companiilor mari din industrie.

Sunt două variante ca dimensiune a ecranului: 139 cm sau 164 cm. Panelurile OLED au rezoluție 4K, certificare HDR10+, HLG și Dolby Vision, DTS și Dolby Atmos + Sound by JBL pe partea de sunet. Una dintre tehnologiile interesante aduse de către smart TV-ul Horizon este ALLM – Auto Low Latency Mode ce-l recomandă pentru conexiunea cu o consolă.

2. Lacăt cu amprentă;👈🖱️

Are o baterie de 110 mAh ce se încarcă în 40 minute și îi oferă autonomie de până la 1 an. Mi se pare un gadget interesant pentru cei ce doresc să scape de grija cheilor. Am un singur lacăt pe la casă și mereu uit pe unde-i las cheile (deschid poartă respectivă de 2 – 3 ori / an), dar și pentru că este unul mai special, uit și cum se deschide (trebuie ținută cheia într-un anumit mod etc).

3. Mac Mini cu 8 GB RAM și 256 GB stocare;👈🖱️

Cel mai bun preț din istoricul său a fost de 3199 lei. Acum este cu 200 lei mai scump, dar am citit că prin afară a început a fi redus și ar trebui să-l găsim și în țara noastră la un moment dat sub pragul a 3000 lei. Vă recomand să-l salvați în secțiunea de Favorite.

Folosește procesorul Apple M1 dezvoltat pe 5nm, conectivitatea este asigurată de Wi-Fi ax, 2 x Thunderbolt 3, 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, rețea pe fir de până la 1000 Mbps și bluetooth 5.0.

4. Side by side Eleectrolux cu Wi-Fi;👈🖱️

Aplicația MyElectrolux Kitchen trimite notificări dacă ușa frigiderului a rămas deschisă, oferă sfaturi legate de întreținere spre a-l menține la performanța optimă. Are o sumedenie de tehnologii, pe măsura prețului afișat (TwinTech No Frost ce previne uscarea alimentelor, TasteLock pentru un plus de prospețime – sertar cu închidere etanșă și control automat al umidității, MultiFlow – temperatură stabilă în frigider, Custom Flex – personalizare a spațiului de stocare din frigider cu cutii detașabile de diferite dimensiuni).

5. Sonerie wireless;👈🖱️

Are o notă bună – 4.66 din 238 evaluări. După cutie poștală, cutie cu panou solar pentru LED va urma și o sonerie wireless pentru poartă. Raza de acțiune este de 280 metri, clasă de protecție IP44, 58 de melodii la alegere și reglare a volumului pe 4 nivele. Producătorul promite un consum redus de energie.