Vă invit să trageți o privire spre 5 produse din oferta celui mai mare magazin online autohton. Nu sunt reduceri spectaculoase, dar s-ar putea să găsiți dispozitive interesante. O să descoperiți un mirrorless full-frame de la Sony, singurul PC de gaming cu RTX 3080, smartwach-ul GALAXY Active).

1. Căști bluetooth OnePlus Buds Z – 289.99 lei;

Nu am testat căștile OnePlus Buds Z, dar m-am jucat cu OPPO Enco W31. Mă aștept să avem un nivel de caitate similar pe partea audio, dacă nu chiar și mai bine. Au microfon încorporat, bluetooth 5.0 și autonomie de până la 20 ore cu carcasa de încărcare. Au și o aplicație ce permite controlul căștilor & diferite setări – HeyMelody.

2. Boxă inteligentă Nest Hub – 469.99 lei;

Am o boxă de acest fel + Nest Mini. Se aude excelent, îți legi contul de YouTube Music sau Spotify și controlezi vocal ce se aude în locuință. Poți să faci un setup cu mai multe Nest Mini și ai un sistem surround ad-hoc.

3.  Mirrorless full-frame Sony Alpha A7C – 10.999 lei;

Dacă ești în căutarea unui mirrorless ful-frame aș spune că Sony A7C ar trebui să se afle pe lista scurtă. Printre punctele sale PRO aș nota designul cu accente retro, full-frame, faptul că înregistrează 4K. Sony este lider autoritar pe piața mirrorless și asta de la începuturile acestei categorii de produse.

4. Smartwatch Samsung GALAXY Watch Active– 749 lei;

Samsung a văzut că există cerere pentru un smartwatch cu dimensiuni compacte, unul care să nu iasă neapărat în evidență pe mâna celui ce-l achiziționează. Să nu-l simți deranjant peste zi prin prisma greutății și dimensiunilor. Așa a apărut GALAXY Active. Nu-l găsiți la cel mai bun preț din istoric și s-ar putea ca unele magazine online să-l afișeze la un preț mai mic cu câțiva lei. Modelul pe verde este preferatul meu.

5. Desktop PC de gaming MSI MEG Trident – 16.499 lei;

Da, prețul este enorm. Totuși, gândiți-vă că doar placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 costă în jur de 7000 lei. Se adaugă un procesor Intel Core i7-10700K, 32 GB memorie RAM de tip DDR4 și suport de până la 64 GB RAM, sursă de 750W, SSD de 1 TB + HDD de 1 TB, Windows 10 Home etc.

Este afișat cu mențiunea că ar fi ultimul produs în stoc. În oferta celui mai mare magazin online românesc nu găsiți pentru moment un alt desktop PC de gaming cu RTX 3080.

Bonus;

Încetul cu încetul ieșim din iarnă, deși mai zilele trecute a fost o ninsoare destul de serioasă. Începe sezonul în care schimbăm anvelopele de iarnă cu cele de vară, iar dacă faceți o schimbare cu gume noi s-ar putea să găsiți oferte interesante pe aici.