Am selectat 5 produse interesante din oferta celui mai mare magazin online românesc. În listă veți descoperi un controller Microsoft într-o variantă de culoare mai puțin întâlnită, un ceas Huawei la preț atractiv, dar și alte 3 gadgets ce se descurcă bine ca experiență de utilizare oferită.

1. ASUS VivoBook 15X OLED 👈🖱️

Unul dintre cele mai ieftine laptopuri cu display OLED din piață

ASUS are cea mai variată gamă de laptopuri cu display OLED, iar prețurile încep de la 2400 – 2500 lei. Atât costă ASUS VivoBook 15X OLED în configurația de mai sus.

Folosește un display OLED de 15.6 inci cu luminozitate de până la 600 nits, procesor Intel Core i3-1220P dezvoltat pe 10nm, 10 nuclee tactate la 3.3 GHz ce urcă la maxim 4.4 GHz, 8 GB memorie RAM de tip DDR4 și SSD de 256 GB. Conectivitatea este asigurată de 1 x HDMI, 2 x USB 3.2 Type-A Gen1, 1 x USB 3.2 Type-C Gen 1, Wi-Fi ax + bluetooth 5.2 etc.

Cântărește 1.7 kg și are 19.9 mm grosime. Procesorul din seria Alder Lake, deși este un Intel Core i3 prin complexitatea sa nu mi se pare a fi un călcâi al lui Ahile în configurația descrisă.

2. Ceas Huawei Watch GT3 SE 👈🖱️

Huawei Watch GT3 SE

Nu știu dacă îmi amintesc corect, dar era undeva în jur de 8 – 900 lei când a debutat comercial. Acum îl găsiți la 599 lei și mi se pare a fi unul dintre cele mai bune smartwatch-uri din piață în această limită de preț. Autonomia ajunge până la 14 zile, monitorizează somnul și peste 100 de sporturi, este compatibil cu Android și iOS.

3. Controller Microsoft 👈🖱️

Controller Microsoft pe verde, în varianta actualizată

Folosesc 2 controller Microsoft, unul mai vechi și altul mai nou ce are designul actualizat. Ambele sunt pe negru și mereu spun că o să-mi cumpăr și unul pe alb, verde sau albastru. Prețurile s-au mai așezat că la un moment dat cred că era un fel de penurie pe partea de stocuri. Sunt controller bluetooth și pot fi folosite chiar și cu un smartphone.

4. Monitor LG UltraWide de 34 inci 👈🖱️

Monitor LG cu reglaje pe toate direcțiile

Folosesc un astfel de monitor, dar în configurația de 27 inci. Îl pot roti facil în modurile landscape și portrait, iar piciorul l-am prins pe un birou IKEA. Nu impresionează prin rata de refresh ci prin versatilitatea dată de piciorul ce permite o sumedenie de reglaje. Are un panel IPS de 34 inci cu rezoluție de 3440 x 1440 pixeli, timp de răspuns de 5 ms, 2 x HDMI, 1 x DisplayPort.

5. Router ASUS cu conexiune pe fir la 10 Gbps 👈🖱️

Cel mai bun router pentru conexiunea de 10 Gbps

Să presupunem că ai opțiunea de a alege conexiunea de 10 Gbps de la RCS-RDS. Din start nu sunt prea multe routere, iar modelul de mai sus în opinia mea este cel mai bun. Dacă ar fi să descriu tehnologiile integrate, ar fi pagini și pagini întregi de conținut. L-am folosit pentru câteva săptămâni în 2021, dar pe conexiune gigabit. Este pus în valoarea de conexiunea la 10 Gbps, pentru cei ce sunt suficient de norocoși să se afle în aria de acoperire.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.