Am compilat o listă de 5 produse din oferta eMAG. Veți găsi de la un feature phone și până la un mouse cu bluetooth ce-l poți strecura facil în rucsac, geantă etc.

1.  Mouse Trust pe 2.4 GHz și bluetooth, alimentare pe USB Type-C 👈🖱️

Mi se pare perfect pentru un mouse de travel

De curând am trecut pe un mouse HP Travel când îmi iau laptopul cu meu în afara țării și nu numai, îl am mereu prin rucsac. L-am primit și un neajuns ar fi dat de faptul că are alimentare pe 2 baterii AA, dar mă aștept să reziste luni bune pentru că îl poți opri și îl pornești când ai nevoie, iar energia stocată este prezevată pe termen lung.

La un buget mai mic găsiți mouse-ul Trust de mai sus ce are câteva puncte PRO, de la preț și până la faptul că are acumulator și alimentare pe USB Type-C. Și aici descoperiți receiver pentru 2.4GHz și bluetooth (HP-ul are doar bluetooth). A strâns și o evaluare bună: 4.46 din 48 de review-uri.

Îl descoperiți în trei variante de culoare: negru, roz și albastru.

2. Nokia 105 (2023) 👈🖱️

O să cumpăr unul pentru…, mama

Mi se pare recomandat dacă dorești să scapi de utilizarea telefonului în vacanță și vrei să te concentrezi pe cei din jurul tău, fără a pierde timpul pe TikTok, YouTube etc și a căuta validare în online.

Și tot vor intra apelurile și mesajele importante. Până la urmă, asta a rămas acum la nivel de apeluri de telefonie mobilă clasică și SMS-uri. Restul sunt doar zgomot fără fond, nu?

Trecând peste glumă, da, o să cumpăr modelul de mai sus pentru mama. Încă nu a făcut pasul spre un display tactil și nici nu cred că mai are chef să-și bată capul cu asta la cei în curând 60 de ani ai săi.

3. Ochelari Polaroid cu 20% reducere 👈🖱️

Modele ce se potrivesc pe forma feței fiecăruia

Cred că folosesc ochelari de soare Polaroid de peste 6 – 7 – 8 ani. Mi se pare cea mai bună alegere pentru cei ce caută ceva de calitate și nu doresc să rupă portofelul pe Ray-Ban și alte minunății. Am văzut că vinde eMAG este listat în mare parte cu 20% reducere.

4. SUP paddle board 👈🖱️

Pentru cei mari și mici deopotrivă

Am mai spus că o să-mi cumpăr o placă de genul, cât de curând. Mi se pare o metodă inedită de a te plimba pe lac, mare etc.

Mai sus găsiți un set complet cu placă gonflabilă, geantă transport, accesoriu de prindere pe picior, pompă. Mă gândeam să iau una și în concediul din Grecia, dar merg cu avionul, iar o placă de genul cu toate accesoriile cântărește 15 kg.

5. Ventilator turn Concept 👈🖱️

Are notă foarte bună: 4.82 din 22 review-uri

Ieri au fost 40 – 41 grade Celsius, iar aerul condiționat cred că a mers la maxim prin toate locuințele ce au așa ceva instalat. Sunt soluții ce ajută la reducerea gradelor din locuință și ajută cumva un AC, așa cum este ventilatorul de mai sus ce are și un feedback inițial de-a dreptul excelent.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.