Unul dintre produsele listate astăzi este un notebook Lenovo Legion 5 Pro cu AMD Ryzen 7 7745HX și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6.

1. Adaptor ASUS pentru 2.5 Gbps la USB 3.2 Gen1 👈🖱️

🔺Soluție pentru cei ce nu au RJ-45 la notebook

Văd că au și fost câteva persoane ce au cumpărat acest produs și au lăsat review. A strâns 4.83 din primele 6 evaluări. Este un produs interesant pentru cei ce au conexiuni de 2.5 Gbps pe fir și nu au port RJ-45 la notebook. Așa pot testa viteze peste pragul a 1 Gbps (în funcție de ce oferă providerul de internet). Bineînțeles, există compatibilitate și cu conexiunile la internet mai modeste în ce privește transferul de date.

2. Produs 2-in-1: cameră de supraveghere și sonerie 👈🖱️

🔺Are dublu rol și ar putea fi o soluție pentru cei ce doresc o sonerie cu adevărat utilă

Nu se află la cel mai bun preț din istoricul său de produs, dar nici la mare distanță nu se situează. Este vândută direct de către eMAG și a strâns nota 4.68 din 40 de review-uri. Încorporează un senzor de 2 Megapixeli și înregistrează la 1080p, iar ecranul intern este de 4.3 inci. Permite vizualizare live. Poți să montezi senzorul în bucătărie și ai o privire asupra a ce se întâmplă în curte cu cei mici, spre exemplu.

3. iPhone 15   👈🖱️

🔺Pentru cei folosesc iPhone Xs sau iPhone 11, iPhone 15 ar fi un upgrade luat în calcul

Mi se pare a fi o alegere inspirată pentru cei ce folosesc un model mai vechi și după 3 – 4 – 5 ani vor să facă pasul spre un iPhone actualizat. Nu este neapărat o revoluție față de precedenta generație, dar nu își ia clientela dintre cei ce folosesc iPhone 13 sau iPhone 14.

4. Lenovo Legion 5 Pro cu procesor AMD Ryzen 7 7745HX și NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 👈🖱️

🔺Aș spune că devine aproape un best-buy când se aplică codul de reducere de 10%

Nu uitați să aplicația reducerea de 10%. Prețul coboară astfel încât cu suma respectivă poți cumpăra un smartphone entry de la Motorola.

Dacă ar fi să caut puncte PRO m-aș referi la procesorul AMD Ryzen 7 7745HX cu 8 nuclee ce urcă până la 5.1 GHz și a fost dezvoltat pe 5nm. Se adaugă placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 și TGP de 140W, 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și suport pentru maxim 32 GB.

Display-ul de 16 inci are rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, luminozitate de până la 500 nits și rată de refresh la 240Hz.

5. Starter auto multifuncțional 👈🖱️

🔺Se apropie sezonul unde un astfel de produs aș spune că este de bun augur să-l ai în portbagaj

Sunt puține produse cu mai mult de 10 review-uri și nota 10. Este și cazul acestui start multifuncțional ce din 31 de review-uri a strâns nota…, 5. Maxim. Este semn că discutăm despre un produs apreciat ce-și face datoria când este nevoie de el.

Are mai multe funcții: starter auto, baterie externă și lanternă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.