Sfârșitul lui 2023 aduce și unele dintre cele mai bune oferte de peste an. Spre exemplu descoperiți un SSD extern de 1 TB la preț de sub 300 lei, dar și multe altele.

1. Cel mai ieftin QLED Samsung pe 138 cm 👈🖱️

🔺Samsung a inventat QLED-ul, iar acum și alte smart TV-uri folosesc un panel cu Quantum Dot

Îl găsiți în diferite diagonale: 108 cm, 125 cm, 138 cm, 163 cm, 189 cm și 214 cm. Prin codul SamsungTV se activează o reducere de 10% față de prețul afișat. A strâns nota 4.56 din 1187 review-uri și prin reducerea de 10% este aproape de prețul afișat de Black Friday 2023.

2. Garmin Fenix 7 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartwatch-uri din categoria premium

Și aici prin codul ofertaelectro se obține o reducere de 10%, ceea ce-l aduce aproape de cei 1999 lei afișați de BF în dreptul acestui produs. Sincer, îmi place și dacă ar fi cazul să-mi cumpăr un smartwatch pe sfârșit de 2023 s-ar afla pe lista scurtă. Îmi place de la design și până la software-ul său bine pus la punct pentru cei interesați de expediții pe munte, dar de cele mai multe ori ajung a-l purta la birou (precum SUV-urile cu veleități 4×4 purtate aproape exclusiv prin oraș).

3. JBL Xtreme 3 👈🖱️

🔺Nota 4.59 din 90 de review-uri

Este una dintre cele mai apreciate boxe portabile pe formatul său. Se aude puternic, clar și cu mult…, bass. Autonomia ajunge a fi de până la 15 ore. Prin codul extraelectro se obține o reducere de 15% și așa ajunge a fi la cel mai bun preț din istoricul său de produs (cel puțin din ce a înregistrat extensia pe care o folosesc).

4. Placă video NVIDIA GeForce RTX 4070 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune plăci grafice lansate în 2023 ca raport preț / putere de procesare video

eMAG și MSI prin codul ofertaelectro aduc 10% reducere pentru această placă grafică în momentul de față. Așa ajunge la prețul pe care l-a avut și cu ocazia BF. Mi se pare o alegere inspirată pentru cine dorește să formeze un PC capabil să ruleze majoritatea jocurilor cu grafică complexă în condiții optime.

5. SSD extern de 1 TB 👈🖱️

🔺Reducerea de 20% îl aduce sub pragul a 300 lei

Mi se pare a fi una dintre cele mai bune soluții pentru cei ce doresc să stocheze fișiere pe un SSD extern. Sosește cu 1 TB sau 2 TB. Dispune de port USB Type-C 3.2 și vitezele sunt de până la 800 MB/s.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.