Nu știu câți dintre voi folosesc un rack extern, dar în acest articol îl descoperiți pe unul dintre cele mai bune din piață.

1. Husă auto pentru bancheta spate 👈🖱️

🔺Mi se pare a fi o soluție bună pentru cei ce transformă animale pe bancheta din spate

Faptul că este un produs bun aș spune că ajunge a fi demonstrat și de recenziile primite până acum: 4.92 din 52 de review-uri. Poate fi o soluție pentru cei ce doresc să păstreze bancheta spate a automobilului în condiții decente.

2. Memorie ADATA de 32 GB DDR5 la 5600MHz 👈🖱️

🔺Încetul cu încetul, memoriile pe DDR5 coboară în zone de preț mai atractive, mai trebuie să aveți și un sistem compatibil care să le pună în valoare

Este un kit dual channel de 32 GB pe DDR5 ce urcă la 5600 MHz. Cântăresc 47 de gr., în descriere citesc că au radiator încorporat, iar dimensiunile sunt de 133.35 x 40 x 8 mm.

3. Monitor de gaming ASUS pe 27 inci, rată de refresh la 240Hz 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune monitoare de gaming din portofoliul ASUS

Este un monitor cu multă tehnologie încorporată. Rezoluția panelului IPS de 27 inci este de 2560 x 1440 pixeli, rată de refresh la 240Hz, timp de răspuns de 1ms, compatibilitate cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premiu, conectivitate asigurată de 2 x HDMI 2.0, DisplayPort, 2 x USB 3.2 Gen1 etc.

ASUS a adăugat o tehnologie denumitpă ASUS Extreme Low Motion Blur Sync ce permite tehnologiilor ELMB + rată de împrospătare să funcționeze simultan spre a elimina ghosting-ul și tearing-ul în gaming pentru cei interesați de rate de cadre cât mai ridicate.

4. Cel mai bun rack extern pentr un SSD 👈🖱️

🔺ASUS a pus un logo ROG iluminat și aici

Folosesc un model ce nu are iluminare RGB, i-am făcut review pe aici. Aș spune că aduce viteze similare cu cele pe care le atinge un SSD de top și când se află instalat în laptop sau PC. Nu este neapărat cel mai ieftin rack extern,dar este cel mai bun. Nu uitați să activați reducerea extra de 10%.

5. Televizor TCL cu diagonala de 189 cm 👈🖱️

🔺Smart TV pe diagonală mare la un preț așezat

Este un smart TV de 75 inci, rulează Google TV și are 3 x HDMI 2.1 și încorporează tehnologia ALLM. Sunetul este de 30W RMS cu Dolby Audio și are certificare HDR10 pentru panel.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.