În lista de astăzi de la eMAG veți găsi căști wireless de la Huawei, o cameră recomandată pentru cei pasionați de vlogging, bandă LED smart de la Sonoff și alte dispozitive interesante.

1. Bandă LED RGB Sonoff L1-Lite; 👈🖱️

 

Dacă aplicați codul ofertazilei în aplicația eMAG se aplică o reducere de 10% (cod ce este valabil doar astăzi – 19.04.22). Se sincronizează cu muzica ascultată, telecomandă inclusă, lungime de 5 metri și poate fi înrolată spre a fi folosită cu Amazon Alexa și Google Assistant.

2. Căști wireless Huawei FreeBuds 4i;👈🖱️

Sunt printre cele mai ieftine căști wireless cu ANC. Și aici puteți folosi un cod de reducere: codul Huawei în aplicația eMAG aduce un discount de 15%. Prețul coboară astfel sub pragul a 200 lei.

Au funcție de ANC, bluetooth 5.2, încărcare pe USB Type-C, autonomie de până la 22 ore cu carcasa de încărcare etc.

3. HDD extern Seagate de 2 TB pe USB 3.0; 👈🖱️

Are recenzii foarte bune – notă de 4.92 din 116 evaluări. Costă sub 300 lei și îți oferă 2 TB pentru fișiere, fotografii și ce mai consideri că merită a fi stocat în acest mod. Au și inclus un software dedicat  – Rescue Data Recovery. Conexiunea cu PC-ul se face pe USB 3.0.

4. Sony ZV-1; 👈🖱️

Este un aparat dedicat vlogărilor, dar aș spune că prin dimensiunile sale compacte și prin specificațiile oferite are un potențial mai larg de exploatare. Sony are probleme din cauza penuriei de componente și faptul că Sony ZV-1 încă se mai găsește listat pe undeva este o performanță în sine. Multe modele de mirrorless sunt out of stock de luni bune.

5. Microsoft Surface Go3;👈🖱️

Mi se pare o soluție de buget pentru cei ce doresc neapărat o tabletă cu Windows 11. Display-ul PixelSense are 10.5 inci, dispune de un procesor Intel Pentium Gold G500Y de tip dual-core la 1.1 GHz ce urcă la maxim 3.4 GHz, 4 GB memorie RAM de tip LPDDR3, Wi-Fi ax + bluetooth 5.0, difuzoare stereo cu certificare Dolby Atmos, 1 x USB Type-C, 1 x Surface Connect, 1 x jack combo de 3.5 mm. Autonomia în opinia Microsoft ajunge până la 11 ore. Rulează Windows 11 Home S.

Bonus: OnePlus 10 Pro în ediția cu 12 GB RAM și 256 GB a ajuns la precomandă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.