Am ales 5 produse interesante dintre ofertele curente ale eMAG, iar prin listă veți descoperi și un aparat de aer condiționat de la…,  TCL.

1. Aparat de aer condiționat TCL cu Wi-Fi 👈🖱️

TCL este și producător de aparate de aer condiționat pe lângă smart TV-uri

Are 12000BTU, control prin Wi-Fi și face parte din clasa de eficiența energetică A++. Are aplicație dedicată și primește comenzi vocale. Fluxul de aer rece poate fi direcționat în sus, iar cel de aer cald în jos.

Smart inverter-ul încorporat spune TCL că ar putea aduce o economie a consumului de energie de până la 60%. I FEEL este un senzor de temperatură montat în telecomandă, iar când funcția este activată menține temperatura selectată unde se află telecomanda.

Fluxul de aer are direcție de mișcare orizontală automată și se mișcă și vertical automat. A strâns și câteva review-uri: 4.86 din 7 evaluări.

2. Lanternă LED Supfire M9-X 👈🖱️

Lanternă puternică cu preț de până în 100 lei

Inițial am vrut să recomand o altă lanternă LED produsă de către Varta, dar mi-a apărut acest model la recomandate și mi se pare o ofertă mai atractivă. A strâns și nota 4.80 din 41 de review-uri.

Are 2 baterii de 1500 mAh (3000 mAh în total) și încărcare pe USB. La nevoie se transformă și în powerbank ad-hoc. Funcționează în 5 moduri – High, Medium, Low, Strobe și SOS. Cântărește 388 gr. și are un flux luminos de 440 lumeni.

3. Unul dintre cele mai puternice ultraportabile din piață 👈🖱️

Da, da. Nu-i deloc ieftin, dar ce componente au adus la interior…

Este un laptop de 16 inci cu display MiniLED și rezoluție 3.2K (3200 x 2000 pixeli), rată de refresh la 165Hz și luminozitate de până la 1200 nits. La interior a fost acomodat un procesor Intel Core i9-13905H cu 14 nuclee ce urcă până la 5.4 GHz, 64 GB memorie RAM de tip DDR4 la 6400MHz, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4070 cu 8 GB GDDR6, difuzoare cu certificare Dolby Atmos și 8 + 4W RMS. Rulează Windows 11 Home.

4. Nothing Phone (2) 👈🖱️

Unul dintre puținele smartphone-uri ce iese cumva în evidență față de restul

A sosit la precomandă prin eMAG și s-ar putea în viitorul apropiat să-l avem și la noi la review. Îl descoperiți în echiparea cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. Varianta cu 512 GB stocare costă cu 500 lei mai mult.

5. Router TP-Link cu WAN pe 2.5 Gbps 👈🖱️

Pentru conexiunile pe 2.5 Gbps

Acum îl deschid din cutie și urmează un review pe site. Din păcate, conexiunea de 10 Gbps pentru care am făcut cerere la RCS-RDS se lasă așteptată. Știu că aici sunt doar 2.5 Gbps, dar abonamentul meu de 1 Gbps este depășit aici și dacă nu vor monta o conexiune mai rapidă, nu voi putea în mod real să arată de este capabil acest router TP-Link ce de curând a intrat și în țara noastră.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.