Am selectat 5 produse din oferta eMAG ce consider că au prețuri corecte pentru specificațiile / experiența de utilizare oferită. Veți descoperi unele dintre cele mai bune căști over the ear cu ANC, o tastatură compactă cu bluetooth și autonomie mare, un laptop de gaming pe formatul 16 inci etc.

1.HP Omen 16; 👈🖱️

HP are cele mai ieftine laptopuri de gaming pe 16 inci. O să listez câteva din specificațiile lui HP Omen 16: procesor Intel Core i5-11400H de tip hexa-core la 2.7 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.5 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz, SSD de 512 GB, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, difuzoare stereo tunate de către Bang & Olufsen, conectivitate asigurată de Wi-Fi ax, rețea gigabit, cititor SD, 1 x Mini DisplayPort, 1 x HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt v4, 3 x USB 3.1, adaptor de 200W în pachet și autonomie de până la…, 6.45 ore din partea bateriei de 70Wh cu 4 celule.

2. Tastatură Apple Magic; 👈🖱️

Folosesc o astfel de tastatură de peste 4 ani. Da. Este destul de scumpă, dar și-a scos fiecare bănuț alocat. Punctele sale PRO sunt dimensiunile compacte, autonomia mare, stabilitatea în funcționare. Am folosit atât de mult timp o tastatură de genul astfel încât îmi este greu să fac trecerea spre tastaturile mecanice.

Apropo de autonomie, o încarc de 3 – 4 – 5 ori pe an. O consider un instrument de lucru și am observat că de obicei costă peste 550 – 600 lei, acum a coborât sub pragul a 500 lei. O să cumpăr o altă unitate pentru că după zeci de mii de apăsări pe fiecare tastă în parte, unele încep să se simtă ceva cam uzate.

3. Monitor curbat LED VA Samsung de 49 inci; 👈🖱️

L-am recomandat în diferite configurații de-a lungul timpului. Este pe lista mea de achiziții, de gadgeturi pe care le-aș cumpăra dacă mă scot banii afară din casă. Am unul de 38 inci de la BenQ pe care voi trece până la sfârșit de an.

Monitorul QLED de la Samsung are 49 inci în diagonală, rezoluție de 5120 x 1440 pixeli, rată de refresh de până la 120Hz, timp de răspuns de 4 ms GTG, conectivitate asigurată de 2 x HDMI și 1 x DisplayPort 1.4 etc. Mi se pare de-a dreptul excelent pentru jocuri auto, editare foto și video etc.

4. Căști Sony WH-1000XM5B sau Sony WH-1000XM4B; 👈🖱️

Sunt considerate a fi printre cele mai bune căști over the ear cu ANC din piață. Puteți face trecerea pe generația prezentată în 2022 sau să mergeți pe generația anterioară ce sunt sigur că impresionează și acum, la un preț cu aproximativ 30% mai mic.

Sony a depășit Bose pe partea de ANC, în opinia multora și asta-i mare lucru. Bose a adus printre primele căști cu ANC din piață, dar în ultima perioadă se situează cu puțin sub experiența oferită de către compania japoneză în acest domeniu.

5. Lampadar RGB cu control pe smartphone; 👈🖱️

Aduce un plus de culoare în locuință. Nu știu de ce, dar am impresia că la un moment dat am găsit unele modele pe la 3 – 400 lei. Caut să cumpăr unul și nu aș dori să plătesc peste costul cumva obișnuit pentru astfel de gadgets.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat.