În lista de astăzi veți descoperi o tastatură de gaming cu preț de sub 100 din oferta Razer, un monitor curbat cu specificații de top de la Huawei, un smartwatch Samsung Galaxy Watch 4 cu bluetooth + alte 2 gadgets cu raport preț / specificații / experiență de utilizare decent.

1. HP Pavilion 15; 👈🖱️

De Black Friday 2021 a fost cu 300 lei mai ieftin față de prețul afișat în prezent. Este o propunere interesantă pe segmentul laptopurilor de gaming cu preț de sub 4000 lei. Punctele sale PRO sunt display-ul cu rată de refresh la 144Hz, placa grafică dedicată GeForce RTX 3050, slot pentru cardurile SD, Wi-Fi ax 2×2 + bluetooth 5.2, cântărește sub 2 kg. La puncte CONTRA aș nota faptul că suportă maxim 16 GB memorie RAM, luminozitatea ecranului este de 250 nits.

2. Televizor Philips de 164 cm; 👈🖱️

Mi-aș dori să intre și Samsung pe piața de televizoare OLED. Cine știe, așa începe o mică bătălie a prețurilor cu LG & co. Mi se pare că prețurile au rămas sus de o bună perioadă de timp, tehnologia s-a maturizat și ar trebui să înceapă a fi din ce în mai ieftină. Spre exemplu, acum găsești LED-uri pe diagonală mare și în bugetul de 4000 lei.

Modelul Philips din linkul de mai sus este un LED de 164 cm cu tehnologia Ambilight, Dolby Atmos pe partea de sunet, certificare HDR10+, HLG și Dolby Vision în ce privește ecranul, Wi-Fi ac, bluetooth 5.0, 2 x USB, 4 x HDMI și multe alte elemente specifice unui smart TV cu Android.

3. Monitor curbat Huawei MateView GT de 34 inci;👈🖱️

Huawei este un jucător nou în piața de monitoare de gaming. Sunt sigur că au ales un partener în producția de astfel de monitoare, dar haideți să ne uităm pe specificațiile sale. Prețul nu este neapărat mic, dar asta și pentru că aduce rată de refresh la 165Hz, luminozitate de 350 cd / mp, rezoluție de 3440 x 1440 pixeli, conectivitate asigurată de 2 x HDMI 2.0, 1 x DisplayPort 1.4 și 1 x USB Type-C. Timpul de răspuns de 4 ms putea fi ceva mai bun.

4. Tastatură de gaming Razer Cynosa Lite;👈🖱️

Nu trebuie să investești cine știe ce sumă într-o tastatură de gaming decentă de la Razer. Modelul Razer Cynosa Lite costă 79.99 lei și are iluminare Razer Chroma RGB. Acum și așteptările trebuie să fie pe măsură, dacă ai un buget mai serios vei putea alege un model mai scump, dar pentru un junior sau cineva cu buget mai mic mi se pare că Cynosa Lite livrează o experiență de utilizare ok.

5. Samsung Galaxy Watch 4; 👈🖱️

Nu mai îmi amintesc dacă în promoțiile Samsung de Black Friday sau la eMAG, Galaxy Watch 4 cu eSIM a fost 1049 / 1099 lei. Am vrut să-l cumpăr pe cel cu curea verde, dar am zis să aștept că vor veni promoții și mai bune, dar nu s-a întâmplat așa și acum regret. Mi se pare a fi unul dintre cele mai bune smartwatch-uri pentru cei ce folosesc un smartphone Android. În votul cititorilor Gadget.ro a obținut poziția 1 și l-a devansat pe Apple Watch Serie 7.