Am ales 5 produse din oferta eMAG ce cred că merită a fi puse pe o listă scurtă, dacă sunteți interesați de achiziția unui laptop de gaming din seria entry / mid-range, o boxă Sony pentru petreceri ce pune accent și pe portabilitate, dar mai descoperiți și alte 3 produse interesante.

1. Acer Nitro 5 AN515-58 cu Intel Core i5-12500H, placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB GDDR6 👈🖱️

Acer Nitro 5 într-o configurație bună ca și preț

Este un notebook în generație actualizată la nivel de placă grafică, memorie RAM etc. Se face o concesie mică la nivel de procesor, unul din seria 12 și nu din seria 13. Totuși, este un procesor cu 12 nuclee ce a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm și urcă până la maxim 4.5 GHz, display-ul de 15.6 inci pe format clasic are refresh la 144Hz, memoria RAM este de 16 GB de tip DDR5 și poate fi adus la maxim 32 GB RAM. Capacitatea bateriei nu este așa mare – 57Wh și autonomie de până la 4.5 ore.

Placa grafică dedicată este NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6. Cântărește 2.5 kg și elementele de conectivitate se află și pe partea spate (HDMI, USB Type-C și alimentare), un plus din partea mea pentru că le-au adus acolo.

2. Boxă Sony SRS-XP700 👈🖱️

Perfectă pentru petrecerile desfășurate într-un local și nu numai

Autonomia este de-a dreptul uriașă pentru această boxă de petreceri – până la 25 de ore. Are certificare IPX4, funcție MEGA BASS, conectivitate bluetooth și wireless, Party Connect ce permite conectarea a până la…, 100 de boxe, 2 porturi de încărcare USB, lumini RGB ce pot fi controlate, intrare pentru microfon și karaoke etc. Nu uitați de reducerea de 20% ce poate fi aplicată în cazul boxei de mai sus.

3. Grătar cărbune Kamado 👈🖱️

Grătar de cărbune pentru pasionați

Când o să revin cu locuința la casă, o să-mi cumpăr o jucărie de genul. Mai întâi ca să mă obișnuiesc cu un grătar în formatul ăsta. Cred că prețul mai mic vine de la suprafața sa de gătit de doar 27 cm, cel de peste 40 cm costă…, 4000 lei. Presupun că este suficient pentru 2 – 3 persoane.

Sunt fan al grătarelor ceramice după ce am văzut în mai multe materiale de pe YouTube ce poți face cu o jucărie de genul.

4. Samsung Galaxy A34 👈🖱️

Trebuie să treceți peste designul părții superioare a ecranului, decupaj învechit în opinia mea

Samsung mi se pare că a înțeles cel mai bine cum stă treaba cu smartphone-urile mid-range, iar Galaxy A34 mi se pare a fi un bun exemplu în acest sens.

Are display AMOLED de 6.4 inci cu rată de refresh la 120Hz și luminozitate de până la 1000 nits ce a fost protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 5, procesor Exynos 1380 dezvoltat pe 5nm, cameră de 50 Megapixeli cu OIS, certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful, 5G + Wi-Fi 6, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 25W pe fir.

5. Televizor TCL cu panou MiniLED 👈🖱️

Panou MiniLED și un smart TV cu destule puncte PRO

TCL aș spune că începe a sosi cu oferte din ce în ce mai atractive. O dovadă în acest sens este și modelul de mai sus. Are și o reducere de 15%, iar cu această deducere coboară sub pragul a 5000 lei.

Are un panel MiniLED de 164 cm, rată de refresh la 144Hz, 4 x HDMI 2.1, certificare Dolby Vision IQ pentru imagine și Dolby Atmos pentru sunet, difuzoare cu putere de 40W RMS, bluetooth 5.2 + Wi-Fi ax, suport pentru tehnologiile VRR, ALLM și compatibilitate cu FreeSync Premium.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.