Nothing Phone 2 cu 12 GB RAM și 512 GB stocare este la cel mai bun preț de până acum și în review-ul pe care i l-am făcut descoperiți că a fost o surpriză plăcută.

1. Acumulator extern de 30000 mAh cu încărcare PD la 65W 👈🖱️

🔺Nota 4.5 din 32 de review-uri

Este un produs sub brandul A+, unul ce de obicei punctează bine la raportul preț / specificații. Are capacitatea de 30000 mAh, 3 porturi USB din care unul este de tip USB Type-C, iar ca suport de încărcare ajunge până la 65W pe standardul PD. Poți încărca și un laptop de la acest acumulator.

2. Amazfit GTR Mini 👈🖱️

🔺Amazfit are un istoric bun în piața de smartwatch-uri

Puteți activa o reducere de 10% prin codul mobile. Îmi place designul său ce-l face mai elegant față de alte produse concurente Monitorizează ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și stresul, dispune de peste 120 de moduri de sport, iar autonomia ajunge până la 14 zile. Este compatibil cu 5 sisteme de poziționare prin satelit.

3. Placă grafică GIGABYTE GeForce RTX 4060 👈🖱️

🔺Nota 4.91 din 11 review-uri

Prin codul componentepc se obține o reducere de 10% față de prețul afișat. Mi se pare o soluție bună ca raport preț / specificații / putere grafică oferită și implicit experiență de joc pe titlurile AAA.

4. HP Omen 17 cu Intel Core i7-13700HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 👈🖱️

🔺Nota 4.33 din 33 de review-uri

Este și o reducere de 15% prin codul electronice. La puncte PRO aș nota procesorul și placa grafică. Pe partea de procesor au ales un Intel Core i7-13700HX cu 16 nuclee și urcă la maxim 5 GHz, iar placa grafică NVIDIA GeForce RTX 4060 are 8 GB GDDR6 alocați.

Display-ul este de 17.3 inci și are rată de refresh la 144Hz, iar pe partea de conectivitate stă bine. Adaptorul din pachet este de 330W, iar bateria cu 6 celule are 83Wh.

5. Nothing Phone 2 cu 12 GB RAM și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺L-am testat și mi-a plăcut

Review-ul complet îl descoperiți aici. Acolo sunt notate punctele PRO și CONTRA, experiența de utilizare oferită, teste benchmark și mostre foto etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.