Unul dintre produsele listate astăzi este Huawei Watch 4, un smartwatch ce stă în umbra lui Watch 4 Pro și a cum a prins o reducere promoțională de 15%.

1. ASUS ROG Strix G16 cu Intel Core i9-13980HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4070 cu 8 GB GDDR6 și TDP de 140W 👈🖱️

🔺Un laptop cu multă putere de procesare și preț pe măsură

Puteți activa o reducere de 10% sub formă de cod promo în cont (oferta electro). Punctele sale PRO sunt date de către:

  • display-ul de 16 inci cu rată de refresh la 240Hz și rezoluție QHD+, luminozitate de până la 500 nits, validat de către Pantone pentru acuratețea culorilor;
  • procesor Intel Core i9-13980HX ce face parte din seria Raptor Lake cu 24 nuclee și urcă la maxim 5.6 GHz cu Turbo Boost;
  • placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4070 cu 8 GB GDDR6 și TDP de 140W;
  • difuzoare stereo tunate de către Dolby Atmos;
  • 1 x HDMI 2.1, 1 x Thunderbolt 4 etc.

2. Huawei Watch 4 👈🖱️

🔺Watch GT a primit o reducere promoțională de 15% sub formă de cod promo

Huawei Watch 4 are carcasă din oțel și preia din funcțiile modelului mai mare. Are ceramică pe spate, sticlă pe față și dispune de eSIM pentru cei interesați să activeze date mobile pe ceas. Întradevăr, modelul mai scump cu carcasă din titan este ceva mai bărbătesc, să zic așa. Totuși, mi se pare că și cel mai ieftin arată destul de bine.

3. Încălzitor de baie Tesy 👈🖱️

🔺Soluție pentru cei ce doresc să aibă un 2-in-1: căldură în baie + port prosop

Consumul de energie ajunge până la 2000W. Este recomandat pentru băi cu suprafața de până la 14 – 18 metri pătrați. Poți controla produsul prin gesturi touch și are opțiune de setare a unui program săptămânal.

Pe lângă căldură în baie, îți usucă haine sau prosoape.

4. Mașină de spălat cu uscător și Wi-Fi AEG 👈🖱️

🔺Mașină de spălat din categoria premium

AEG este o companie germană înființată de către Emil Rathenau în 1887. Acronimul său provine de la Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft. În oferta lor veți descoperi cuptoare încorporabile, hote și plite din aceeași categorie, mașini de spălat vase etc.

Mai sus aveți o mașină de spălat rufe cu funcție de uscător. eMAG are și o promoție de 10%. Printre altele integrează și un modul Wi-Fi ce permite conectarea prin My AEG cu smartphone-ul, iar de acolo pot fi realizate setări personalizate, sunt oferite sfaturi și există posibilitatea de a trimite cicluri de spălare ce reduc consumul de energie și apă.

5. Televizor TCL cu diagonala de 215 cm 👈🖱️

🔺Cel mai ieftin smart TV pe diagonala de 215 cm

Bineînțeles, puteți opta pentru 108 cm, 126 cm, 139 cm, 164 cm, 191 cm și…, 215 cm (85 inci). Face parte din generația 2022, are 3 x HDMI 2.1 și ALLM, dar rata de refresh este convențională la 50Hz. TCL a pus certificare Dolby Vision pentru imagine și Dolbu Atmos pentru sunet.

Bonus: EPIC SALE cu 70% reducere pe Fashion Days!

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.