Prin listă și-a făcut loc și o pereche de boxe pe care le-am avut pe listă când am cumpărat Presonus Eris 3.5, doar că erau duble ca preț, iar acum sunt cu câteva sute de lei sub prețul de la momentul respectiv.

1. Aparat de ras Braun Series 9 Pro cu reducere de 20% 👈🖱️

🔺Ingrijire este codul ce activează reducerea de 20%

Este un produs scump, dar faptul că a primit review-uri și că sunt o sumedenie de alte produse în această zonă de preț arată că există interes pentru aparate de ras cu multă tehnologie încorporată.

2. Boxe active wireless Audioengine A2+ 👈🖱️

🔺Nota maximă din review-urile primite

Audioengine este un brand apreciat pentru boxele sale, iar modelul de mai sus punctează serios la raportul preț / experiență de utilizare. Boxele mele sunt negre, iar cele Audionegine cu un roșu aprins mi se pare că s-ar fi potrivit cumva la fix.

3. Briceag multifuncțional Victorinox cu reducere de 15% 👈🖱️

🔺Codul de reducere este… fashionextra

Plătești brandul, dar și calitatea – notă maximă din 18 review-uri. Să obții 5 fix arată că produsul își face bine treaba, deși nu este printre cele mai ieftine.

4. Rucsac Lenovo Legion pentru laptopurile de până la 17.3 inci 👈🖱️

🔺Are nota 4.70 din 178 de review-uri

Sigla Legion nu-i așa intruzivă și mi se pare că se potrivește cu orice brand de laptop. Este unul dintre cele mai bine vândute rucsacuri de laptopuri pe segmentul 200 – 250 lei.

5. Tensiometru de braț cu recenzii excelente 👈🖱️

🔺Codul de 15% reducere este ingrijire

Ar putea fi un cadou inspirat pentru cineva ce știți că are nevoie de așa ceva. Sincer, la cât stres avem în jurul nostru, mi se pare că problemele cardiace vin la vârste din ce în ce mai fragede.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.