În lista de astăzi am prins un notebook de gaming cu procesor Intel Core i5 din generația a 12-a și RTX 3050 la un preț pe care nu l-am mai descoperit până acum, de obicei aveau un procesor mai modest în această sumă, dar și alte 4 produse interesante.

1. ASUS Zenfone 9 👈🖱️

ASUS Zenfone 9

Review-ul complet îl descoperiți aici.

Este cel mai performant smartphone compact cu Android din momentul de față. Aș evidenția dimensiunile sale compacte, display-ul Super AMOLED de 5.9 inci cu rată de refresh la 120Hz și luminozitate în peak de până la 1100 nits, 169 gr., certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, hardware-ul capabil să ruleze orice aplicație și joc din Play Store în condiții optime, camera de 50 Megapixeli cu gimbal OIS, difuzoare stereo și Wi-Fi 6e etc.

2. Espressor automat Krups Intuition Preference+ 👈🖱️

Espressor cu feedback excelent

A strâns nota 4.72 din 108 review-uri. Este capabil să producă 15 băuturi: cafea, espresso, espresso lung, espresso macchiato, cappucino, latte macchiato, caffe latte, ristretto, flat white etc. Încorporează un ecran digital color cu funcție touch.

3. Irigator bucal Gemevo 👈🖱️

Excelent ca raport preț / experiență de utilizare

Aici chiar că sunt multe evaluări și este un produs de tip best-buy – 4.81 din 749 review-uri. Are 5 trepte de presiune, rezervor de 300 ml, o sumedenie de accesorii sunt incluse în pachet și îl poate folosi întreaga familie.

4. Laptop Lenovo cu Intel Core i5-12450H și NVIDIA GeForce RTX 3050 👈🖱️

Laptop Lenovo de gaming cu specificații bune într-un preț așezat

Procesorul Intel Core i5-12450H are 8 nuclee tactate la 3.3 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.4 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm. Se adaugă în mix și o placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050, 16 GB memorie RAM și SSD de 512 GB. Conectivitatea este asigurată de 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI 2.0, 2 x USB 3.2 Type-A, Wi-Fi ax + bluetooth 5.1.

5. Televizor QLED TCL de 139 cm 👈🖱️

TCL este un brand de smart TV-uri aflat în creștere

Folosește un panel QLED de 139 cm, rezoluție 4K, rulează Google TV și are un preț atractiv. Difuzoarele Onkyo au certificare Dolby Atmos, primești comenzi vocale prin asistentul Google, dispune de Dolby Vision pe partea de imagine și ar trebui să impresioneze prin panelul Quantum Dot.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.