Am ales mai multe produse din oferta eMAG, iar printre ele se află și un smartphone ce a fost testat și pe Gadget.ro.

1. Consolă Microsoft Xbox Series X de 1 TB + Forza Horizon 5 Premium Edition 👈🖱️

🔺Reducerea de 10% față de prețul afișat se activează prin codul oferteelectro

Unul dintre motivele pentru care am selectat această ofertă este pe cât se poate de pueril. Forza Horizon 5 este unul dintre jocurile ce-mi ocupă o parte din timpul liber. Pe primul loc se află EA FC 24. Ce aș critica la Forza Horizon 5 este că dacă vrei să descoperi lumi noi, costă mai mult față de joc în sine. Văd că și evaluările sunt bune: 5 din 11 review-uri vs 4.82 la Consola PS5 Slim D-Chassis de 1 TB din 73 de evaluări.

2. Controller Microsoft 👈🖱️

🔺O variantă de culoare ceva mai recentă

Pentru o consolă Xbox este nevoie și de un controller dedicat, unul ce funcționează fără nicio problemă și pe PC. electroit este codul ce-i reduce prețul cu 10%. Sunt o sumedenie de culori de la roșu, verde, alb, albastru, mov închis și până la auriu / negru cum aveți mai sus.

3. Motorola Edge 50 Pro cu 12 GB RAM și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Culoarea este inspirată de lavandă, iar mirosul îl descoperiți până și în…, cutie

Recenzia completă o descoperiți aici. Acolo îi sunt structurate punctele PRO și CONTRA, experiența de utilizare surprisă în mai multe zile de utilizare etc.

4. Lenovo Legion Pro 5 cu display de 16 inci, procesor Intel Core i5-13500HX și NVIDIA GeForce RTX 4060 👈🖱️

🔺Laptop de gaming cu destul de multă putere de procesare la interior

Este un notebook de gaming cu display de 16 inci și rată de refresh a panelului IPS la 240Hz. Aș aminti și de procesorul Intel Core i5-13500HX cu 14 nuclee ce urcă la maxim 4.7 GHz, 32 GB memorie RAM de tip DDR5 la 4800MHz, SSD de 1 TB. TGP-ul plăcii grafice NVIDIA GeForce RTX 4060 este de 140W, iar încărcătorul din pachet este de 300W.

Nu uitați de reducerea de 10% prin oferteelectro.

5. Smartwatch Amazfit Bip 5 👈🖱️

🔺Amazfit este un brand apreciat pe piața de smartwatch-uri

Bip 5 este unul dintre cele mai ieftine smartwatch-uri din oferta Amazfit. Codul electro îi aduce prețul sub pragul a 400 lei. Are difuzor și microfon, iar asta îl ajută în a prelua apelurile primite pe smartphone. Sistemul de operare se laudă și cu aplicații terțe ce pot fi descărcate și instalate, iar controlul vocal prin Alexa este adus din fabrică.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.