Am ales 5 produse din oferta eMAG ce consider că au preț ok. În listă au poposit un desktop PC Alienware cu specificații de top, un monitor de la aceeași companie ce este și compatibil G-Sync, un smart TV pe diagonală mare cu panou QLED și alte produse inedite.

1. Desktop PC Alienware Aurora R13 cu NVIDIA GeForce RTX 3080 👈🖱️

 

Punctele sale PRO sunt date de placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 cu 10 GB memorie alocată, de procesorul Intel Core i7-12700KF la 3.6 GHz ce urcă la 5 GHz și a fost dezvoltat într-un proces de litografiere pe 10nm, 32 GB memorie RAM de tip DDR5 și suportă până la 128 GB, sistem de răcire cu lichid etc.

2. Monitor gaming IPS Dell Alienware 👈🖱️

Alături de desktop PC-ul Alienware este recomandat și un setup cu monitoare de gaming precum ce găsiți în linkul de mai sus. Are rată de refresh la 240Hz, timp de răspuns de 1ms, G-SYNC + Freeync, certificare HDR400, 2 x HDMI + DisplayPort. Mă rog, este o opțiunea mai de buget de la Alienware.

3. Televizor TCL QLED de 191 cm 👈🖱️

Este cel mai ieftin smart TV cu panel QLED pe această diagonală a ecranului. Are Dolby Vision și Dolby Atmos (30W RMS din partea difuzoarelor integrate), 3 x HDMI 2.1, slot CI+, Wi-Fi + bluetoot 5.0, 1 x USB 3.0 etc. Faza este că HDMI 2.1 nu te ajută așa tare, rata de refresh este de 50Hz. Nu este un smart TV conceput pentru PS5 sau conexiunea la PC. Nu neapărat că nu ar funcționa, ci doar că nu ar oferi refresh rate-ul pe care ți-l dorești în jocurile randate.

4. Set puf și suport picioare 👈🖱️

Poate fi un cadou inspirat pentru un prieten pasionat de Cupa Mondială și de fotbal în general.

5. Priză incastrabilă pentru mobilier 👈🖱️

Dacă nu-ți ajung prizele în bucătărie, ar putea deveni o soluție. Plus că atunci când nu o folosești, o poți ascunde astfel încât nu adună praful, nu ajunge cel mic la ea, spațiu eliberat etc.

Bonus 1: Puteți primi până la 25% sub formă de card cadou la selecția de produse resigilate;

Bonus 2: A început Black Friday International la FashionDays 🧑‍💻

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.