Am ales 5 produse din oferta eMAG ce consider că se potrivesc în această perioadă a vacanțelor, concediilor etc. Veți descoperi o ladă frigorifică ce poate fi alimentată și de la priză auto de 12V, o umbrelă de plajă ce poate fi utilizată și acasă, baterie externă de capacitate mare cu încărcare solară etc.

1. Căști wireless Huawei FreeBuds Pro;

Nu este o reducere ieșită din comun, am observat că majoritatea magazinelor online listează produsul de la 600 lei în sus, iar eMAG îl afișează la 593.99 lei.

Le-am testat și recenzia completă o găsiți aici. Îmi amintes că m-au impresionat, iar de la peste 900 lei la jumătate de an distanță au ajuns în jurul a 600 lei. Le recomand pentru dimensiunile compacte, dar mai ales pentru ce livrează la nivel de audiție. Impresionează ANC-ul, cât de ușor le poziționezi în ureche și faptul că nu deranjează după sesiuni prelungite etc.

2. Ladă frigorifică electrică Perme de 30 litri;

Nu trebuie neapărat să alegeți produsul din link, unul destul de scump. Am observat că lăzile frigorifice electrice sunt mai ieftine ca niciodată, au ajuns și pe la 150 – 200 lei.

Modelul listat mai sus are ecran ce permite reglarea temperaturii, acolo sunt afișate și informații legate de temperatura reală din interiorul cutiei etc. Permite atât răcirea cât și încălzirea. Mă rog, este mult spus. În sensul în care aș spune că mai degrabă menține o anumită temperatură pe perioade lungi de timp. Plus că are avantajul de a păstra temperatura și când nu mai este conectată la o sursă de alimentare, dar nu vă așteptați la minuni din acest punct de vedere.

Dacă aveți deja mașina cu frigider încorporat, săriți peste acest produs. Nu sunteți în target. 😎

3. Umbrelă plajă Kring;

Nu este cel mai bun preț din istoricul acestui produs, dar este cerere mare în ultima perioadă. Acum este 119 lei, dar a fost și 90 lei în urmă cu câteva săptămâni. Am trecut ieri prin Decathlon și când am întrebat de o umbrelă de plajă mi s-a spus că de obicei au ceva în ofertă, doar că momentan stocurile sunt terminate.

Am folosit o umbrelă Kring la casă, am luat și un suport și era suficient de mare pentru o masă de 6 persoane. S-a rupta de la o vijelie când am uitat să o închid, iar de curând am cumpărat una nouă. Pentru plajă spun din start că este grea, dar este mare și mi se pare a fi numai bună pentru două persoane.

Să aveți un pic de grijă când o deschideți, eu am reușit la un moment dat performanța de a o da peste cap.

4. Baterie externă Pyramid de 26800 mAh cu încărcare solară la 1.8W;

Da. Știu. Nu este vândută direct de către eMAG ci de către un partener din eMAG Marketplace, dar mi s-a părut a fi o ofertă cu adevărat interesantă ce merită a fi adus în față.

Este o baterie externă de capacitate mare – 26800 mAh cu 2 porturi USB, 1 x USB Type-C și 1 x microUSB, încărcare wireless. Are și funcție de lanternă, dar și un panou solar de 1.8W ce permite refill-ul cu energie pe timp de zi.

Mi se pare a fi un accesoriu de luat la plecările cu cortul sau în natură. Vei reuși să alimentezi mai multe telefoane mobile sau gadgets etc. Are și certificare IP66 în ce privește contactul cu apa și praful. În caz de nevoie o poți folosi și ca armă împotriva 🐻🐻🐻.

5. Boxă portabilă JBL Charge4;

Sunt printre cele mai apreciate boxe portabile, mai ales pentru partea de bass oferită. Încorporează o baterie de 7500 mAh, dispune de certificare IPX7 legată de rezistența în contact cu apa (perfectă pentru luat la mare, la piscină sau la munte etc).