Printre produsele de astăzi veți găsi și cea mai bună tastatură pentru televizor, cel puțin în opinia mea. Mai sunt și alte 4 oferte interesante.

1.  ASUS TUF A16 cu procesor AMD Ryzen 9 7940HS și placă grafică AMD Radeon RX 7600S cu 8 GB GDDR6 👈🖱️

🔺ASUS TUF cu grafică AMD

M-am uitat puțin peste testele făcute cu placa grafică dedicată AMD Radeon RX 7600S și am văzut că este comparată cu NVIDIA RTX 3060 / 3070 și chiar cu RTX 4060.

De fapt, aș evidenția mai întâi procesorul. Este un AMD Ryzen 9 7940HS dezvoltat pe un proces de litografiere în 4nm, octa-core ce urcă la maxim 5.2 GHz și include grafică AMD Radeon 780M.

Placa grafică dedicată se numește AMD Radeon RX 7600S cu 8 GB GDDR6, AMD FreeSync, AMD Radeon Super Resoluton și AMD Software: Adrenalin Edition.

Difuzoarele stereo au certificare Dolby Atmos, iar display-ul de 16 inci are panel IPS cu rată de refresh la 165Hz și rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Se adaugă 16 GB memorie RAM de tip DDR5 la 4800 MHz și suport maxim de 32 GB DDR5.

Adaptorul din pachet este de 240W. Cântărește 2.2 kg și dimensiunile sale sunt de 355 x 252 x 22.1 – 26.8 mm. Mi se pare o propunere interesantă, iar dacă prețul va coborî pe viitor sub 6000 lei se transformă într-un best-buy.

2. Cameră de supraveghere cu panou solar 👈🖱️

🔺Așa scapi de grija firelor pentru camera de supraveghere

A și strâns evaluări ce le consider bune spre foarte bune – 4.74 din 54 de review-uri. Nu este neapărat cel mai bun preț din istoricul de produs, a fost mai ieftină cu câțiva zeci de lei la un moment dat.

Un gadget pe formatul de mai sus te scapă de alimentarea cu energie electrică. Camera de supraveghere Zenkabeat are Wi-Fi, certificare waterproof, panou solar, slot pentru carduri microSD, senzori de mișcare și mod interfon.

Senzorul de 5 Megapixeli filmează în 1080p și se rotește. Panoul solar alimentează acumulatori integrați, iar autonomia este suplinită peste noapte.

3. Samsung Galaxy S22 👈🖱️

🔺Cel mai bun smartphone compact ca raport preț / specificații

Mă uitam la recenziile de pe eMAG. Cred că multe au fost puse când telefonul era mult mai scump și au fost corelate cu prețul din momentul respectiv. L-am mai pus în această rubrică de-a lungul timpului și la sub 3000 lei mi se pare una dintre cele mai bune alegeri pentru cine caută un smartphone compact.

4. Cel mai ieftin soundbar Sony 👈🖱️

🔺Sony este o autoritate în orice dispozitiv care produce sunet, de la auto și până la căști wireless

A strâns peste 280 de review-uri, iar nota este bună.

Față de prețul afișat se activează o reducere de 15% (coșul trebuie să fie de peste 500 lei, de obicei produsul aflat în promoție are preț peste valoarea minimă, nu este cazul aici).

Are 2 canale, 120W, conexiune bluetooth și USB, HDMI arc, Dolby Digital ca și certificare pe partea de sunet.

5. Cea mai bună tastatură pentru smart TV 👈🖱️

🔺Tastatură și touchpad = ceea ce trebuie spre a face căutări pe YouTube, Netflix etc

Este o adevărată bătaie de cap când vrei să faci o căutare pe YouTube de pe un smart TV. Soluția este o tastatură precum modelul de mai sus. Păcat că nu are bluetooth, ar fi adus un plus de polivalență.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.