Am ales 5 produse din oferta eMAG, iar printre ele și-a făcut loc o boxă portabilă Sony ce permite printre altele și redarea de muzică după…, CD.

1. Aspirator vertical Karcher 👈🖱️

🔺Produs ce a strâns recenzii pozitive

De la Karcher am avut un aparat de spălat cu presiune și am fost mulțumit de el. Văzusem un model mai scump la un prieten și eu am ales unul entry. Brandul german are în ofertă și aspiratoare verticale, iar Karcher VC 4 Cordless myHome este unul dintre ele. Are nota 4.55 din 11 review-uri. Dispune de 2 trepte de viteză, diferite accesorii, rezervor de 650 ml, iar autonomia este de până la 30 de minute.

2. Boxă Sony high-power ce redă muzică prin bluetooth, USB și CD 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au o colecție vastă de CD-uri și nu numai (bluetooth pentru cei ce preferă Spotify, YouTube Music etc)

A strâns feedback foarte bun: 4.67 din 24 de review-uri. Este o soluție interesantă atât pentru cei ce au colecții de CD-uri pe acasă, dar și pentru cei ce au făcut pasul spre muzica în cloud. Are USB, jack de 3.5 mm, bluetooth, CD-player încorpora în partea superioară. Nu am găsit puterea în RMS, dar consider că se va descurca excelent pentru aproape oricine dorește să aibă parte de o mică petrecere pe acasă.

3. Mașină de spălat rufe Samsung cu Wi-Fi 👈🖱️

🔺Wi-Fi-ul a ajuns și pe mașinile de spălat rufe

Designul ceva mai diferit în partea frontală vine de la faptul că are o fantă prin care poți adăuga rufe și după ce programul a fost început.

Încorporează o sumedenie de tehnologii și cred că a fost una dintre cele mai vândute mașini de spălat rufe în sesiunea curentă a Black Friday. A strâns evaluarea 4.45 din 127 de review-uri. Nu uitați să activați o reducere de 10% prin salvarea unui cod promo în cont.

4. Motorola cu 12 GB RAM și 256 GB stocare la sub 1000 lei 👈🖱️

🔺Smartphone ce se află la granița între entry și mid-range cu preț atractiv

REVIEW

Este un smartphone excelent ca raport preț / specificații. Și aici puteți activa o reducere de 10% prin codul electroextra, iar așa coboară sub pragul a 1000 lei. În suma asta primești un telefon cu procesor MediaTek pe 6nm, 12 GB RAM și 256 GB stocare, cameră de 50 Megapixeli cu OIS, baterie de 6000 mAh cu încărcare la 30W etc.

5. Televizor OLED Samsung 👈🖱️

🔺A doua generație de OLED-uri Samsung este mult mai reușită

Prin codul ofertaelectro se activează o reducere de 10%. Nu ajunge la prețul de BF, dar mi se pare o alegere inspirată și așa.

Bonus 1: eMAG a lansat Toys Shop și Christmas Shop;

Bonus 2: 20% reducere pentru decorațiunile de Crăciun.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.