Am făcut o listă cu 5 produse din oferta eMAG ce consider că merită a fi luate în calcul spre o eventuală achiziție. Veți descoperi un PC de gaming cu grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti, o borsetă cu suport smartphone de până la 6.2 inci, set push-up board pentru exerciții făcute acasă + alte gadgets.

1. HP Pavilion cu NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti  de 8 GB; 👈🖱️

Punctele sale PRO sunt procesorul AMD Ryzen 7 de tip octa-core cu 16 thread-uri, dezvoltat pe 7nm și placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti cu 8 GB memorie alocată. Are doar 8 GB memorie RAM de tip DDR4 la 3200MHz (neapărat necesită un upgrade la 16 GB), SSD de 512 GB, rețea gigabit + Wi-Fi ac, sursă de 500W etc.

2. Samsung Galaxy Buds Live; 👈🖱️

Am trecut de pe Galaxy Note20 Ultra pe un alt telefon, dar căștile Buds Live le-am păstrat pe mai departe. Am testat o sumedenie de alte modele, dar Buds Live mi se par a fi cele mai bune pentru mine. Au fost cu 10 lei mai ieftine până ieri. Cred că în segmentul de preț de până în 400 lei sunt printre cele mai bune, dar te obișnuiești cu forma pe care o au.

3. Receptor media double DIN Sony; 👈🖱️

Puteți găsi un review pentru o unitate similară pe aici.

Mi se pare o alternativă pentru cei ce au double DIN și nu au receiver media dedicat pe automobil. Aș fi putut să-l montez pe prima mea mașină (Skoda Octavia din prima generație).

Avantajele sale față de alte sisteme: faptul că este produs de către Sony, control tactil + bluetooth pentru conexiunea cu smartphone-ul,

4. Borsetă cu suport smartphone pentru bicicletă; 👈🖱️

Trebuie ținut cont că primește smartphone-uri cu diagonala de până la 6.2 inci. Am căutat un model similar care să treacă de această diagonală (majoritatea smartphone-urilor au de la 6.4 inci în sus).

Capacitatea borsetei este de 0.8 litri, iar telefonul este protejat de contactul cu apa.

5. Set push-up board Dynamic; 👈🖱️

Mi se pare a fi o recomandare pentru cei ce sunt prea sedentari. Ocupă puțin spațiu prin casă și poți să faci o sumedenie de exerciții, iar prețul m ise pare destul de ok.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.