Am făcut o listă cu 5 oferte eMAG, iar printre ele se află și o boxă Sony ce a intrat pe piața de curând. Una ce s-ar putea să vină cumva la fix pentru cei ce au un grup larg de prieteni și nu doar că vor să asculte muzică, dar se încumetă și pe partea de karaoke.

1. Aparat de aer condiționat Samsung 👈🖱️

🔺Are nota 4.7 din 77 de review-uri

Îl găsiți în variante cu 9000 BTU sau 12000BTU și o reducere de 15% se activează prin codul…, rowenta. Da, da. Dacă mai este activ, o să vedeți că am dreptate și nu am făcut vreo greșeală. Funcțiile îndeplinite sunt cele de răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare. Are și mod dedicat de utilizare pe timp de noapte.

2. ASUS ROG Strix SCAR 18  👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming pe care le puteți cumpăra în momentul de față

Un review destul de complex din partea noastră pentru o configurație de ASUS ROG Strix SCAR 18 descoperiți aici. oferteextra îi reduce prețul afișat cu 10% și așa ajunge la cel mai bun preț din istoricul său.

3. Boxă Sony High Power MHC-V43D 👈🖱️

🔺Pentru momentele în care vrei să ai nu doar sunet, dar și ceva lumini în pachet

Are nota maximă din 14 review-uri. Include multă tehnologie, iar reducerea de 15% se activează prin codul extraelectro. Mergi cumva la siguranță dacă dorești sunet intens, mult bass, karaoke și multe altele.

4. Stație de încărcare Anker 👈🖱️

🔺Anker și-a creat un renume pozitiv, atât pe partea de baterii externe, dar și la accesoriile audio

Este o stație de alimentare cu baterii LiFeP04 ce ar avea o durată de viață mai mare, structură unibody ce ar face stația mai rezistentă la căderi. Anker spune că de aici ar putea fi încărcat un smartphone de peste 20 de ori, un laptop de 4 ori, un mini frigider pentru 5 ore etc. Are capacitatea de 256Wh și include 2 porturi AC, 2 porturi USB, un port USB Type-C și o priză auto.

Stație poate fi alimentată de la orice încărcător solar de 11 – 28V cu conector DC7909 tata.

5. Xiaomi Pad 6 👈🖱️

🔺Reducerea de 10% se activează prin codul electroextra

Mi se pare a fi un dispozitiv ok pentru cine își dorește neapărat o tabletă Android.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.