O altă zi, o altă selecție de 5 produse interesante din oferta eMAG. În lista curentă veți găsi Mac Mini la puțin peste 2000 lei, aspirator vertical Jimmy, espressor automat de la Philips etc.

1. Suunto 5 G1;

Suunto este o companie finlandeză ce este apreciată pentru ceasurile sale ce se potrivesc în activitățile sportive desfășurate în outdoor, în medii dificile etc. Nu știam despre ei și am descoperit brandul în The Equalizer. Sunt peste 80 de moduri de sport ce pot fi personalizate, se conectează cu smartphone-urile Android, monitorizează somnul, ritmul cardiac, distanța parcursă etc. Iese în evidență prin designul ușor rugged și prin faptul că rezistă la intemperii. Autonomia nu este punctul său forte, dar așa sunt majoritatea smartwatch-urilor. Suunto intră în concurență cu Garmin și Polar, joacă cumva în altă ligă față de smartwatch-urile chinezești.

2. Aspirator vertical Jimmy V85 Pro;

Folosesc un aspirator Jimmy, dar din altă categorie de preț. Jimmy JV85 Pro se apropie încetul cu încetul de pragul a 1000 lei. Nu este un aspirator vertical ieftin, dar nici unul cu adevărat scump. Sunt modele ce trec și de bariera a 2000 lei.

Avantajele sale sunt date de versatilitate și ușurința în utilizare. Acumulatorul este interschimbabil, autonomia ajunge până la 70 minute, are putere de 550W și capacitate a rezervorului de 0.6 litri, încorporează și un display LED.

3. Espressor automat Philips Seria 5400;

Folosesc un espressor automat Philips și după câțiva ani se descurcă remarcabil, folosit în regim zilnic. A fost și întreținut corespunzător. Modelul Philips Seria 5400 este mai nou, are un ecran color ce ajută în selecția băuturilor. Sunt mai multe topuri de cafea pe care le poate face în timp rapid: cafea, espresso, espresso lung, cappucino, latte macchiato, caffe latte, ristretto, flat white, americano, caffe crema, caffe lungo. Râșnița este din ceramică.

4. Mac Mini (2020);

Trebuie spus din start că nu este modelul cu Apple M1, de aici și prețul ce mi se pare atractiv pentru un desktop PC compact. Nu-mi amintesc în ultimii ani când un Mac Mini a coborât la aprox. 2200 lei.

Încorporează un procesor Intel Core i3 de tip quad-core la 3.6 GHz, 8 GB RAM și SSD de 256 GB. Pe partea de conectivitate dispune de Wi-Fi ac, bluetooth 5.0, 2 x USB 3.0, 1 x RJ-45 și viteze de până la 1000 Mbps, jack de alimentare, jack de 3.5 mm, 1 x HDMI, 4 x Thunderbolt 3.

5. Memorie pe USB și USB Type-C;

Față de alte memorii USB are atât USB-ul clasic, cât și USB Type-C. Poți să descarci conținut de pe smartphone etc, dar și să-l conectezi la laptopurile și PC-urile ce au USB-ul clasic.