Prin seria de 5 oferte eMAG de astăzi veți descoperi și un laptop Lenovo din seria IdeaPad Flex cu balama ce permite rotirea display-ului la 360 grade, iar tehnologia din spatele ecranului este de tip OLED.

1. Bandă de alergat Orion cu reducere de 10% 👈🖱️

🔺Am văzut că poate fi strânsă spre a ocupa mai puțin spațiu în locuință

Prin codul fashion se obține o reducere de 10% din prețul afișat. Este o bandă de alergat electrică cu motor de 1.5 CP și atinge viteze de la 0.8 la 10 km, iar pe partea de conectivitate dispune de bluetooth spre a conecta aparatul cu un smartphone prin aplicațiile Kinomap sau Zwift etc. Pe consolă sunt afișate caloriile arse, viteza, distanța parcursă, timpul și alte valori.

2. Birou de gaming Kring cu notă maximă din 22 de review-uri 👈🖱️

🔺Este mare lucru să obțină numai aprecieri pozitive, deși nu-i neapărat din categoria entry ca și preț

Este un birou cu dimensiuni generoase: 200 x 91 x 125 cm, include LED și suport pentru căști și băutură. Un alt atu este dat de spațiile de depozitare.

3. Laptop Lenovo IdeaPad Flex cu display OLED, touch și rotire la 360 de grade 👈🖱️

🔺Un ultraportabil cu adevărat interesant din mai multe puncte de vedere

Este un laptop de 14 inci ce integrează un panel OLED cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli. Pentru procesor au ales Intel Core i5-1335U cu 10 nuclee ce urcă la 4.6 GHz, 16 GB memorie RAM de tip LPDDR4X, SSD de 512 GB pe partea de stocare și Windows 11 Home preinstalat.

Display-ul permite input tactil și se rotește la 360 de grade. Difuzoarele de 4W RMS au certificare Dolby Audio.

4. Motorola Edge 30 Ultra + boxă cu display de la Lenovo 👈🖱️

🔺Combo interesant pentru cine caută un smartphone cu veleități premium

Motorola Edge 30 Ultra a fost listat într-un combo cu o boxă ce are și display din oferta Lenovo. Edge 30 Ultra integrează un senzor wide de 200 Megapixeli cu OIS, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 în rol de procesor, cameră frontală de 60 Megapixeli, USB Type-C 3.1 și baterie cu încărcare pe fir la 125W și wireless la 50W.

5. Televizor Horizon cu diagonala de 1 metru și garanție de 5 ani 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.26 din 394 de review-uri

Trebuie spus de la bun început că are și un punct negativ, iar acesta ar fi rezoluție Full HD. Ar fi fost excelent cu rezoluție 4K, dar așa nu mai era 799 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.