Am selectat 5 produse ce consider că se află la un preț bun în oferta eMAG. În listă veți descoperi o cameră DVR compactă de la Nextbase, adaptor wireless pentru Android Auto și Carplay, controller Microsoft într-o culoare ce atrage atenția și altele.

1. Adaptor wireless pentru Apple Carplay și Android Auto 👈🖱️

Este una dintre puținele soluții din piață ce oferă acces la Android Auto în mod wireless

Majoritatea automobilelor cu Android Auto și Apple Carplay necesită conectarea pe fir a smartphone-ului cu unitatea multimedia. Sunt câteva companii ce s-au gândit la această problemă și emulează Android Auto și Apple Carplay în mod wireless. Una dintre aceste soluții a ajuns și în eMAG Marketplace. A primit nota 4 / 5 din 11 evaluări.

2. Controller Microsoft pentru PC și Xbox 👈🖱️

Pentru cei ce nu se tem de un plus de culoare pentru gamepad-ul folosit pentru PC, Xbox sau cu smartphone-ul Android

Am 2 controllere Microsoft, unul pe designul mai vechi și altul pe cel mai nou. Tot sper să-mi treacă pasul câte un pasiona de FIFA și sunt pregătite pentru situația asta. Aș cumpăra unul precum cel de mai sus pentru un plus de culoare și o singură chestie mă ține pe lângă prețul ce nu-i neapărat mic, nu-mi place baza albă. Aș fi vrut să fie verde la modul integral.

Este un controller ce-l poți folosi cu consola Xbox, dar și cu un smartphone Android sau PC. 4

3. ASUS VivoBook 15 cu display OLED 👈🖱️

ASUS VivoBook 15 OLED – unul dintre cele mai bune notebook-uri cu preț de sub 3000 lei

Dacă ar fi să cumpăr un laptop pentru școală, ASUS VivoBook 15 OLED ar fi alegerea naturală. Încorporează un display OLED de 15.6 inci cu luminozitate de până la…, 600 nits, aș nota și procesorul Intel Core i5-1135G7 de tip quad-core ce urcă la 4.2 GHz și a fost dezvoltat pe 10nm, 8 GB memorie RAM de tip DDR4, SSD de 512 GB, difuzoare stereo cu Harman Kardon, conectivitate excelentă asigurată de Wi-Fi ax, bluetooth 5.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, jack combo de 3.5 mm, slot pentru cardurile microASD, 1 x USB 3.2 Type-C Gen1 și 1 x USB 3.2 Type-A Gen1.

Cântărește 1.8 kg și dimensiunile sale sunt de 359 x 235 x 17.9 mm. Bateria de 42Wh se încarcă cu adaptor de 65W.

4. Cameră DVR Nextbase 👈🖱️

Nextbase NBDR30W – cameră DVR cu adevărat compactă

Este o cameră DVR ieftină și compactă. Are unghi de vizualizare la 140 grade, mod de parcare inteligent, obiectivul este adjustabil și înregistrează materiale video în 1080p.

5. Placă video NVIDIA GeForce RTX 3060 👈🖱️

NVIDIA GeForce RTX 3060 este suficient de puternică pentru gaming în condiții bune pe majoritatea titlurilor AAA

Este o placă video cu preț de puțin peste 2000 lei, 12 GB GDDR6 și 192-bit. Ar trebui să fie suficientă pentru un sistem entry spre mid. De fapt, RTX 3060 așa a fost gândit. Să ofere o experiență de utilizare bună la o fracțiune din prețul plăcilor grafice poziționate superior în gamă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.