Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi veți descoperi și un monitor de gaming de la Viewsonic ce mi se pare că punctează bine ca raport preț / specificații.

1. ASUS ROG Phone 8 la precomandă cu 12 GB RAM și 256 GB stocare 👈🖱️

🔺Pentru cei interesați de performanțele atinse de către smartphone în mod special

Primele impresii le-ați descoperit într-un articol dedicat. Dacă ar fi să-i caut puncte PRO m-aș referi la display-ul cu rată de refresh de până la 165Hz și luminiozitate în peak de până la 2500 nits, aș nota și procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 (cel mai puternic CPU de pe smartphone-urile Android în prima parte din 2024), camera cu senzor de 50 Megapixeli cu gimbal OIS (tehnologie ce în urmă cu ceva timp era pe smartphone-urile Vivo), tele cu 32 Megapixeli și OIS + zoom optic 3x, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful.

Este clar că dacă căutați cel mai performant smartphone în jocuri la început de 2024, ROG Phone 8 se încadrează a fi pe lista scurtă.

2. ASUS TUF F15 cu NVIDIA RTX 3050 și TGP de 95W 👈🖱️

🔺Laptop din categoria entry

Este un notebook de gaming cu display IPS de 15.6 inci și rată de refresh la 144Hz, procesor Intel Core i5-12500H din seria Alder Lake cu 12 nuclee ce urcă la maxim 4.5 GHz, 16 GB memorie RAM de tip DDR4 și suport de până la maxim 32 GB RAM, SSD de 1 TB și placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050 cu TGP de 95W. Stă bine pe partea de conectivitate cu Wi-Fi ax, bluetooth 5.2, 1 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI, 1 x USB 3.2 Type-C Gen2  și 2 x USB 3.2 Type-A Gen1, conexiune gigabit etc. Adaptorul din pachet este de 200W, cântărește 2.2 kg și are între 22.4 – 24.9 mm în talie.

3. Cel mai bun smartwatch ca raport preț / specificații / experiență de utilizare 👈🖱️

🔺A strâns nota 4.62 din…, 629 de review-uri

A mai fost la 699 lei de-a lungul timpului și mi se pare că în acest buget nu are rival. Asta și pentru că Huawei are una dintre cele mai bune aplicații companion, iar datele înregistrate sunt cumva mai bine puse la punct față de concurența directă.

4. Monitor Viewsonic curbat de 32 inci cu rezoluție QHD și rată de refresh la 165Hz 👈🖱️

🔺Specificații bune raportat la prețul cerut

Au fost testate multe produse Viewsonic pe site și impresiile au fost mereu printre cele mai bune. Compania americană și-a făcut un renume printr-un raport preț / specificații atractiv.

Așa este și cazul monitorului curbat de 32 inci pe care-l descoperiți în linkul de mai sus. Are rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, rată de refresh de până la 165Hz, timp de răspuns de 1 ms, panel curbat de 32 inci, certificare AMD FreeSync Premium etc.

5. Multifuncțional HP cu alimentare CISS 👈🖱️

🔺Are nota 4.68 din 63 de review-uri

Nu este la cel mai bun preț din istoricul său de produs. Probabil, acum este mai scumpă cu câțiva zeci de lei pentru că ne aflăm în plină sesiune, toată lumea revenit la job și se printează mai mult etc. Mă uitam că de Black Friday ne concentrăm prea tare pe anumite produse și prea puțin pe diferite alte game ce la rândul lor au prețuri atractive. Spre exemplu, multifuncționalul de mai sus a fost…, 499 lei de BF.

Sistemul CISS este cunoscut pentru simplitatea în operare și costurile scăzute. Plăteșți ceva mai mult pe imprimantă, dar ai mentenanță la preț mai mic în timp.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.