Am ales 5 produse din oferta curentă a eMAG. În listă vețu descoperi o carcasă mid-tower cu design plăcut, un smartphone Realme GT ce impresionează ca raport preț / specificații, cel mai bun controller pentru PC în varianta pe alb etc.

1. SSD ADATA XPG de 512 GB;

Observ că prețurile la SSD s-au ajustat destul de bine, iar acum la sub 300 lei prinzi o unitate pe NVMe de 512 GB, capabilă să prindă viteze de până la 2100 MB/s la citire și 1500 MB/s la scriere.

2. Realme GT cu Snapdragon 888, 8 GB RAM și 128 GB stocare;

realme GT 5G

Aveți un review complet pentru acest smartphone și acolo descoperiți de ce merită fiecare bănuț. La puncte PRO aș nota display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz, procesorul Qualcomm Snapdragon 888, încărcarea rapidă la 65W.

3. Căști gaming Razer Kraken;

Au certificare THX Surround și observ că nu le găsiți în alt shop local la 199 lei, cel puțin din ce am găsit pe istoric-prețuri – în momentul în care am redactat articolul. Trebuie să spun că-mi place și designul, nu-i deloc anost și este un verde ce atrage atenția. Mi se par a fi căști pentru adolescenți și ei nu se tem de culorile mai puternice.

4. Controller Microsoft pe alb;

Da. Știu. Nu este cel mai bun preț din istoricul acestui produs, în urmă cu câteva luni a fost și pe la 220 – 230 lei – în oferta unor shop-uri online. Acolo deja era best-buy. La 270 lei mi se pare a fi o achiziție corectă. Mi se pare a fi cel mai bun controller pentru PC, am două modele pe negru (generații diferite) și cred că voi cumpăra și unul pe alb. Îmi place designul său.

5. Carcasă AQIRYS;

Dacă am recomandat un controller alb, merg în aceeași direcție și recomand și o carcasă pe alb. Are 6 ventilatoare, 4 sunt incluse. Cântărește 7.3 kg și are 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 2 x 2.5 inci și 2 x 3.5 inci.