Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG, iar în articolul de față veți găsi mențiuni legate de un aspirator vertical de la Karcher, rucsac pentru laptopurile de gaming de la Razer, un kit cu panou fotovoltaic ce are recenzii incipiente bune etc.

1. Aspirator vertical Karcher VC 4 Cordless myHome; 👈🖱️

Este un aspirator de tip 2-in-1 cu autonomie de până la 30 minute (în modul Boost cu mai multă putere ajunge să ofere până la 18 minute de autonomie). Are putere de 140W și două trepte de viteză. Sistemul de filtrare funcționează în trei etape (filtru ciclonic, filtru de admisie aerului și filtru cu burete). Sunt mai multe accesorii incluse (duză tapițerie, accesoriu pentru spații înguste, perie de praf și duză pentru podea).

2. Aparat de spălat cu presiune Texas; 👈🖱️

Furtunul are lungime de 6 metri, iar cablul pentru alimentare cu energie electrică dispune de 5 metri. Teoretic, ai libertatea de mișcare suficientă spre a spăla un automobil.

Are motor de 1700W și este capabil să livreze un debit maxim de 420 litri / oră. Presiunea maximă atinsă este de 130 bari.

3. Kit panou fotovoltaic cu 4 becuri, radio FM, bluetooth, USB și slot pentru carduri microSD; 👈🖱️

Este cea mai mare chinezărie de produs pe care am descoperit-o în ultima perioadă, dar mi-au atras atenția recenziile primite. Nu sunt foarte multe – nota 4.80 din 10 review-uri. Dacă vă uitați și prin comentarii veți descoperi opinii cu adevărat pozitive.

În pachet primești un panou fotovoltaic, acumulator de 6V 4Ah, 3 becuri de iluminat și bec disco multicolor, bateria are și funcția de mp3 player, radio FM, oferă conectivitate bluetooth și au pus acolo și o lampă LED. Poate și încărca smartphone-uri pe USB, dar nu m-aș baza așa mult pe această funcție.

Mi se pare a fi o soluție pentru cei ce merg în camping, dar și pentru cei ce au o magazie fără alimentare directă la rețeaua de energie electrică.

4. Rucsac laptop de gaming de la Razer; 👈🖱️

 

 

Primește laptopuri cu dimensiune a display-ului de până la 17.3 inci. Căptușeala interioară este moale, bretele sunt cpătușite, iar fundul rucsacului este rezistent la rupere. Sunt mai multe imagini cu interiorul său în descrierea de pe eMAG. Culorile specifice Razer se găsesc la interior (negru + verde).

5. Televizor Samsung Neo QLED pe diagonala de 189 cm; 👈🖱️

A coborât sub pragul a 10.000 lei pe diagonala de 189 cm. Îl găsiți pe mai multe diagonale: 138 cm, 163 cm, 189 cm și 214 cm. Prețurile pornesc de la 4813 lei și se opresc la 16999.99 lei. Modelul de 189 cmare rată de refresh la 100Hz, certificare HDR10+ și HLG în ce privește panelul, luminozitate de până la 1500 nits, Dolby Atmos și 60W RMS de la difuzoarele integrate etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.