Mâine este Ziua Națională a 🇷🇴🇷🇴🇷🇴, momentul în care Transilvania a decis să se unească cu România, dar și ziua în care regele României a revenit în București, iar capitala a redevenit…, capitală. Vă puteți trata cu ocazia acestui eveniment prin alegerea unui dintre cele 5 produse listate la preț ok în oferta celui mai mare shop online local.

Veți găsi în listă un smartwatch 🤦‍♂️ smartphone pliabil cu preț din ce în ce mai atractiv, un router wireless pregătit pentru conexiunile 2.5 Gbps de la Digi, un smartwatch Garmin din segmentul premium ce începe a intra sub 2000 lei etc.

1. Samsung Galaxy Z Flip3 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare 👈;

1 milion de Galaxy Z Flip3 au fost vândute în primele 40 de zile de la debut, iar Samsung și-a mărit prognoza de producție pentru 2022 la 8 milioane Z Flip. Concurența pregătește un rival.

Cert este că Z Flip3 s-a vândut bine pentru că prețul a fost redus cu peste 2000 lei față de generația anterioară, iar acum deja de la aprox. 5000 lei se duce încetul cu încetul spre 4000 lei, iar începutul lui 2022 s-ar putea să-l găsească chiar sub acest prag.

L-am testat, iar impresiile formate sunt grupate aici. Mi se pare a fi cadoul perfect pentru o doamnă sau domnișoară, dar și pentru cei ce pun preț pe dimensiunile compacte și un hardware puternic.

2. Router wireless TP-Link Archer AX90👈;

Dacă ai o conexiune 2.5 Gbps de la Digi sau dorești să fii pregătit pentru o astfel de conexiune, TP-Link Archer AX90 este unul dintre routerele pe care poți miza. Are 1 portan WAN/LAN de 2.5 Gbps și alt port WAN/LAN de 1 Gbps + 3 x LAN și viteze gigabit.

Are 8 antene Wi-Fi , tehnologii încorporate precum Beamforming, OFDMA, MU-MIMO, HomeShield. Este un router tri-band ce atinge viteze de până la 4804 Mbps pe 5 GHz, 1201 Mbps pe 5 GHz și 574 Mbps pe 2.4 GHz. Este un monstru ce atinge viteze de-a dreptul excelente, doar providerul să fie la nivelul său.

3. Aspirator vertical Dyson V11 Absolute Extra Pro👈;

Dacă ești în căutarea celui mai bun aspirator vertical din piață, iar prețul nu este o problemă aș spune că Dyson V11 Absolute Extra Pro îl puteți pune pe o listă scurtă. Dyson este un fel de Miele din piața de aspiratoare verticale.

Autonomia ajunge până la 120 minute, putere de 610W, raportare a datelor pe ecranul LCD, motor capabil să atingă până la 125000 rpm și eliminare a conținutului adunat în mod facil. Nu l-am testat, dar am citit recenzii și dacă bugetul nu este o problemă, știu ce să aleg. Prețul de mai sus îl găsiți și în oferta altor shop-uri românești (probabi, este prețul recomandat de distribuitor / producător).

4. Smartwatch Garmin Fenix 6👈;

A ajuns sub pragul a 2000 lei. Este un smartwatch rezistent cu display de 1.3 inci protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 3, autonomie de până la 72h, certificare 10ATM pentru contactul cu apa, senzori încorporați precum giroscop, busolă, temperatură, accelerometru, termomentru, localizare prin GLONASS, altimetru barometric și Pulse OX. Se conectează cu smartphone-urile ce rulează iOS și Android.

Este fabricat din polimer ranforsat, iar spatele său a fost fabricat din metal. Nu este pentru domnișoare, cântărește 80 gr. Poți face și plăți prin Garmin Pay (Orange Money), are funcție dedicată denumită ClimbPro pentru cei ce îl folosesc în escaladarea munților etc.

5. Combină frigorifică LG de 384 litri cu Wi-Fi👈;

Poți folosi un voucher de la Rabla pentru Electrocasnice în valoare de 400 lei spre a cumpăra această combină frigorifică cu funcții interesante din oferta LG. Știu că nu este cel mai bun preț din istoricul său, a fost cu 50 lei mai ieftină la un moment dat.

Funcția Wi-Fi permite controlul temperaturii, iar alături de asta are și Smart Diagnosis, Smart Inverter, DoorCooling+ ce aduce o răcire mai uniformă, promite a păstra alimentele proaspăte pe o durată mai lungă de timp etc.

Bonus 1: 20% reducere cu ofertazilei pentru o selecție de produse (jucării, ceasuri, parfurmuri etc). 

Bonus 2: Te poți cinsti de Ziua Națională cu o sticlă de Captain Morgan. A fost mai ieftin de Black Friday și regret că nu am luat vreo 2 – 3 sticle (nu prea-l găsești sub 50 – 60 lei), doar că mi-am dat seama că nu aș avea cu cine să le consum (majoritatea prietenilor sunt în Găești, iar din 2020 stau mai mult în București). eMAG ți-l livrează la easybox și dacă-l comanzi de astăzi, s-ar putea ca mâine să ai ce să savurezi după masa de seară.