Mai jos găsiți o listă cu 5 produse interesante din oferta eMAG. Dacă ar fi să aleg una dintre cele 5 oferte m-aș referi la căștile Huawei FreeBuds Pro 2 ce sunt la cel mai bun preț de până acum.

1. Căști wireless Huawei FreeBuds Pro 2 👈🖱️

Huawei FreeBuds Pro 2 – printre cele mai bune căști wireless din piață

Cel mai bine pus la punct review scris din țara noastră îl găsiți aici. Am curajul să spun că sunt cele mai bune căști wireless cu preț de sub 600 lei în momentul de față.

2. Ceas 70Mai Saphir 👈🖱️

Nu știam că 70Mai produce și ceasuri smart

70Mai este un brand cunoscut pentru camerele sale DVR, printre cele mai bune pentru prețul afișat. Observ că prin 70Mai Spahir își doresc să intre și pe piața de smartwatch-uri. Mă rog, este o brățară de fitness mai degrabă.

Nu am testat ca să confirm sau infirm, dar prin materialele promoționale se specifică faptul că sticla de protecție ar fi realizată din safir. Are certificare 5ATM în ce privește contactul cu apa.

3. Controller gaming Razer Kishi pentru Android 👈🖱️

Razer Kishi

Mă tot gândesc să cumpăr unul și să-l încerc. Printre jocurile ce mă interesează sunt Battle Prime și PUBG: Mobile. Îmi doresc să nu mai ocup spațiu pe display cu degetele puse pe controalele touch. Razer are experiență în domeniu și printr-un accesoriu de genul aș transforma smartphone-ul în consolă ad-hoc.

4. Husă parbriz și geamuri laterale 👈🖱️

Husă parbriz pentru vreme rece și…, caldă

Am auzit o discuție tangențială la bazinul de înot pe dis-de-dimineață. O doamnă în vârstă spunea că mâine dimineață va fi cel mai frig ( – 7 grade Celsius). Sunt sigur că a prins geruri mult mai năprasnice față de ce se anunță în zilele următoare. Fix pentru situații precum cea de mâine se potrivește o husă precum cea din link.

Sunt și câteva review-uri: 4.8 din 10 evaluări sună promițător.

5. SSD ADATA XPG de 2 TB 👈🖱️

SSD ADATA de 2 TB

Folosesc un SSD de 1 TB fix precum modelul de mai sus. Știu că este PCIe 4 și laptopul meu ROG Strix Scar III știe doar PCIe 3. Atinge viteze de până la 7400 MB/s la citire și 6800 MB/s la scriere.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.