Am selectat 5 oferte interesante din portofoliul curent al eMAG. O să găsiți o tastatură de gaming de la Razer, un monitor curbat AOC, un player portabil pentru cei ce sunt audiofili etc.

1. Tastatură gaming Razer Ornata V2 cu iluminare Chroma RGB – 377.99 lei;

Am rămas dator către RAZER cu un review la această tastatură și sper să rezolv cât de repede cu un material dedicat. Sunt câteva elemente ce recomandă această tastatură, m-aș referi la tastele ce dispun de o tehnologie hibrid (au încercat să combine beneficiile aduse de tastele cu membrană și întrerupătoarele mecanice, așa a ieșit Meca-Membrane Switch). De notat și posibilitățile de customizare în ce privește lumina tastelor.

2. Laptop de gaming MSI GF75 Thin cu NVIDIA GeForce GTX1650 Ti – 4399 lei;

Laptopurile sunt la mare căutare în această perioadă, iar printr-un laptop de gaming aș spune că ai parte de mai multe beneficii dintr-un foc: putere de procesare pentru editare foto și video, cele mai noi jocuri în condiții decente, portabilitate, un dispozitiv puternic pentru lucrul de acasă.

MSI G75 Thin îl găsiți la aprox. 4400 lei cu procesor Intel Core i5 din a 10-a generație, ecran mare de 17.3 inch cu rată de refresh la 144Hz, 8 GB RAM (totuși, suport până la 64 GB pentru cei interesați să facă upgrade în viitor), SSD de 512 GB pe PCI Express, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti cu 4 GB memorie GDDR6 alocat, difuzoare stereo de 4W RMS, Wi-Fi ax, bluetooth 5.1, conectivitate asigurată de HDMI, USB type-C 3.2 + 3 x USB 3.2 Type-A. Cântărește 2.2 kg și ca dimensiuni 397 x 260 x 22 – 23.1 mm. Tastatura este iluminată RGB și de tip chiclet

3. Monitor curbat de gaming AOC de 35 inch cu rată de refresh la 200Hz – 1899 lei;

Monitoarele cu diagonală de peste 30 inch ce sunt ținute în mod landscape aș recomanda din start să fie curbate. Vei pierde din calitatea afișajului în marginile sale și pe un monitor curbat îl potrivești mai bine și într-un setup mai complex (cu mai multe monitoare).

AOC are un model de 35 inch cu rezoluție 2560 x 1080 pixeli, rată de refresh la 200Hz, boxe integrate cu 2 x 5W RMS, suport pentru VESA de tip 100×100, compatibilitate cu AMD FreeSync, timp de răspuns de 4 ms, conectivitate asigurată de DisplayPort, HDMI, VGA, jack de 3.5 mm, DVI, 2 x USB 3.0.

4. Acumulator extern Xiaomi Mi Power Bank de 10000 mAh – 69.99 lei;

Îl recomand pentru prețul său – 70 lei, dar și pentru încărcarea la 18W + suportul pentru USB type-C și microUSB. Putem spune că avem o baterie externă all-in-one la un preț foarte bun. Am folosit baterii externe Xiaomi și au celule de bună calitate, construcție solidă, își păstrează capacitatea și după luni bune de utilizare intensivă.

5. Player portabil hi-res Fiio M3K – 399 lei;

Nu este chiar în oferta eMAG ci a unui partener cunoscut din Marketplace (cunoscut pentru soluțiile audio pe care le oferă etc). Este vorba de AVstore.

Întrebare cumva logică. Cine mai are nevoie de un player mp3 în 2020?

Cei ce pun preț pe calitatea melodiilor, pe modul în care sunt redate, pe detaliile aduse la nivel de medii și înalte etc. Aparent, mai avem o nișă de utilizatori ce cumpără astfel de gadgets, pentru că în alt context nu ar mai fi produse de genul.

Cine își mai amintește de vremea iPod-urilor?

În această zonă aș spune că vine Fiio cu soluțiile sale, iar Fiio M3K este entry-level-ul. Are nevoie de carduri microSD și suportă până la 2 TB. Redă fișiere în formatele FLAC, ALAC, MP3 etc.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.