Mai jos găsiți o listă cu 5 produse din oferta eMAG ce consider că merită a fi luate în calcul pe nișa din care fac parte.

1. Bandă LED ZaFit de 10 metri 👈🖱️

Bandă LED ZaFit cu 2 x 5 metri

Are o sumedenie de review-uri – 4.30 din peste 200 de evaluări și costă puțin pentru 2 x 5 metri. Poate fi conectată prin Wi-Fi și aplicație dedicată pe smartphone. Sunt 60 de leduri, are o bandă adezivă ce permite prinderea sa etc.

2. Monitor LED IPS LG UltraGear de 27 inci cu NVIDIA G-Sync și rată de refresh la 165Hz  / 180Hz cu Overclock 👈🖱️

Monitor LG de 27 inci cu rată de refresh ce primește overclock!

Îmi place suportul său ce permite rotirea facilă între modurile landscape și portrait. Trebuie să țineți comt că se aplică o reducere de 10% la comanda dată din aplicația eMAG. Are timp de răspuns de 1 ms, rată de refresh la 165Hz  / 180Hz cu overclock, certificare VESA DisplayHDR 400. Dispune de compatibilitate cu NVIDIA G-Sync și AMD FreeSync Premium.

3. Proiector LED pentru cameră sub formă de astronaut 👈🖱️

Adiție ce aduce plus de culoare și stil în camera unui copil

Este o lampă de veghe sub formă de astronaut. Sunt 8 moduri de ilumionare și proiecția poate fi redată pe tavan, perete sau în alte direcții. În pachet veți găsi și o telecomandă ce permite setarea proiecției.

4. Samsung Galaxy S23 Ultra cu 12 GB RAM și 512 GB👈🖱️

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung oferă Galaxy S23 Ultra cu 512 GB stocare la preț de 256 GB în etapa de precomandă. Specificațiile complete sunt aici, iar impresii de tip hands-on ați descoperit în articol dedicat. Dacă ar fi să am 6449 lei și să fiu în căutarea unui smartphone Android, aș cumpăra Galaxy S23 Ultra fără să stau pe gânduri. Mai ales că în suma asta îl oferă cu 512 GB stocare.

5. Yala inteligentă ORVIBO👈🖱️

Yala smart ORVIBO

Cred că este o piață ce încă nu a prins avânt, dar încetul cu încetul apar soluții din ce în ce mai interesante. Modelul din link este unul din categoria premium. Poți să intri în casă prin scanare de amprentă, parolă, cu tag / cartelă, cheie. Este alimentată de 10 baterii, iar durata de autonomie este de până la 800 de zile. În descriere se specifică că ar fi compatibilă cu 95% din ușile standard existente în piață.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.