Am tras o privire dis-de-dimineață prin oferta curentă a eMAG și am selectat 5 produse ce le consider interesante ca raport preț / specificații / experiență de utilizare. Veți găsi pe lângă trei gadget-uri și un covor de încălzire în pardoseală, dar și un grătar pe care-l recomand pentru că am folosit unul similar până anul trecut.

1. Tastatură de gaming Razer Huntsman Mini;

Au lansat o generație nouă de Huntsman, dar prețurile încep pentru varianta Tenkeyless de la peste 850 lei, iar în stocuri ajunge abia pe 25 octombrie. Așa că poți alege Huntsman Mini – tastatură mecanică cu iluminare RGB, switch optic Red și design minimalist. Dacă ar fi să schimb Magic Keyboard wireless și aș vrea să trec pe o tastatură de gaming, Huntsman Mini ar fi pe lista scurtă.

2. Priză Tapo P100 2 pack;

Folosesc o astfel de priză și ce mă impresionează este stabilitatea software, în sensul în care de fiecare dată când am vrut să dau comanda de pornire sau oprire a funcționat fără să aducă vreo ratare, o conexiune nerealizată etc. Dacă și boxele IKEA ar funcționa în aceleași limite…, fără să necesite reconectare la Wi-Fi etc. Singurul e,ement ce-l pot critica este faptul că nu arată un grafic cu consumul obiectului conectat. Funcția asta este interesantă pentru cei pasionați de statistici și calcule, mai ales că acum se pregătesc și scumpiri serioase ale energiei electrice și cauți să optimizezi cât mai bine.

3. iPhone 12 Mini cu 128 GB stocare;

Dacă ești în căutarea unui smartphone compact cu iOS, nu trebuie să alegi iPhone 13 Mini la aprox. 4000 lei, când îl poți achiziționa pe 12 Mini la aprox. 3400 lei – tot cu 128 GB stocare.

Este unul dintre cele mai compacte smartphone-uri din piață și dacă vă gândiți la autonomie, a trecut testul unei zile de dimineața până seara în condiții medii de utilizare.

4. Pachet covor încălzire în pardoseală cu termostat analogic;

Folosesc un covor din ăsta, la încălzirea în pardoseală din baia mai mică a locuinței. Cel din linkul de mai sus este de 8 metri pătrați, dar pachetul meu dacă îmi amintesc corect era ceva mai mic. Nu este cel mai bun preț din istoricul produsului, a fost și cu 100 lei mai ieftin prin primăvara lui 2021. Soluțiile de genul se scumpesc înainte de iarnă și se ieftinesc când ieșim din iarnă calendaristică. Dacă îl pornești cu jumătate de oră înainte să intri în baie pentru duș, își va face datoria. Dacă vrei să-l pornești și instant să facă cald, mai bine te orientezi spre altă soluție.

5. Grătar cărbune Grillchef Komfort;

 

Am primit cadou la un moment dat un model similar, dar ce-l găsiți cu 1 – 200 lei mai ieftin. Cred că a fost unul dintre cele mai inspirate cadouri pe care l-am primit. L-am folosit destul de des și și-a făcut datoria din plin. După ce te obișnuiești cu el, vei aprecia faptul că poți regla distanța față de cărbunele încins, că ai capacul ce te ajută să obții un alt gust al cărnii preparate și nu o usucă așa tare. Modelul de mai sus mi se pare a fi construit ceva mai solid, cel puțin pentru faptul că are fontă pe grătarul propriu-zis. Și husa mi se pare excelentă, al meu ruginise puțin pentru că l-am ținut în continuu afară, fără nicio protecție.

Știu că nu este chiar un gadget, dar suntem bărbați în proporție de peste 80% pe aici și grătarul cade cumva în sarcina noastră. Nu? 😊

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.