Am ales 5 produse interesante din oferta eMAG. Nu sunt neapărat la cel mai bun preț din istoricul lor, dar nu se află la mare distanță.

1. Samsung Galaxy Watch 5; 👈🖱️

Este în varianta de 44mm cu bluetooth. Deja Samsung a început să actualizeze prețurile de la peste 1400 – 1500 lei spre 1100 – 1200 lei. Prevăd că pe viitor vor sosi oferte și mai atractive. Ups, nu trebuia să spun asta.

2. Router ASUS tri-band; 👈🖱️

Îi lipsește doar o conexiune pe fir de 2.5 Gbps ce l-ar fi pus și mai multe în valoare. Este capabil să atingă viteze de până la 400 Mbps pe 2.4 GHz, 867 MBps în 5GHz și 4804 Mbps în Wi-Fi ax pe 5 GHz.

Au introdus o sumedenie de tehnologii: MU-MIMO, Adaptive QoS, OFDMA, beamformingm AiProtection Pro, Game Boost, AiMesh, wtfast GPN etc.

3. SSD Samsung 980; 👈🖱️

Este unul dintre cele mai bune SSD-uri din piață. Dovada este și nota primită în secțiunea de review-uri de pe eMAG – 4.93 din 69 evaluări. Folosește memorie V-NAND 3-bit MLC, atinge viteze de până la 3100 MB/s la citire și 2600 MB/s la scriere.

4. Robot de aspirare Roborock Q7 Max+ cu stație de golire automată; 👈🖱️

Majoritatea aspiratoarelor robot din segmentul de top dispun de stație de golire automată. Așa este și Roborock Q7 Max+. Are 30 de setări pentru volumul de apă, senzori LiDAR + capacitare de mapare 3D, putere de 58W.

5. Brățară de fitness Huawei Band 7; 👈🖱️

 

Îmi place designul său, are un preț mic, are senzor pentru calculul SpO2 în mod automat + monitorizarea ritmului cardiac, informații legate de somn, distanța parcursă, baterie ce rezistă până la…, 2 săptămâni.

Bonus: Anvelope și jante cu card cadou în valoare de 10%;

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.