Mai sunt câteva zile și eMAG lansează promoțiile de Black Friday 2021 și ne facem încălzirea cu câteva oferte din portofoliul curent. Veți descoperi o cameră DVR auto Xiaomi ce are o sumedenie de recenzii pozitive, un smartphone mid-range de la Samsung cu veleități de best-buy, cel mai ieftin smartphone cu 256 GB stocare etc.

1. Samsung Galaxy A52s👈;

Îl găsiți la sub 1700 lei în configurația cu 6 GB RAM și 128 GB stocare și cu conectivitate 5G. Dacă vrei să mergi la siguranță în această zonă de preț, Galaxy A52s 5G mi se pare a fi una dintre cele mai bune opțiuni.

Punctele sale PRO sunt display-ul Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz, certificarea IP67 în ce privește contactul cu apa și praful, procesor Qualcomm Snapdragon 778 dezvoltat pe 6nm, camera de 64 Megapixeli cu OIS, difuzoare stereo, Wi-Fi 6, cititor de amprentă optic, slot pentru microSD, jack de 3.5 mm etc.

2. Cameră auto Xiaomi 70mai 1s👈;

Are o notă de 4.44 din…, 787 recenzii. O să cumpăr și eu o unitate în viitorul apropiat. Îmi place faptul că este compactă și nu ocupă mult spațiu pe parbriz, că dispune de Wi-Fi și aplicație dedicată. Nu găsești un produs mai bun în aceeași sumă.

3. SSD Kingston KC3000👈;

Este mai degrabă o recomandare și nu neapărat o ofertă. Este un SSD ce abia a fost lansat și a debutat în țara noastră, iar principalul element prin care iese în evidență este dat de capacitățile sale tehnice. Discutăm despre un SSD capabil să urce la 7000 MB/s la citire și 3900 MB/s la scriere – în varianta de 512 GB, 6000 MB/s la scriere pentru cel de 1 TB și 7000 MB/s la scriere pentru cel de 2 TB și 4 TB.

4. Aparate de curățat cu abur de la Rowenta de la 299 lei👈

Prețurile pornesc de la 299 lei. Da, sunt aparate cu alimentare directă la priză și nu dispun de acumulator. Mi-au plăcut modelele de 949 și 957 lei și cred că voi achiziționa unul în perioada imediat următoare. Mă aștept să fie destul de bune și să curețe bine, recenziile sunt pozitive.

5. Cel mai ieftin smartphone cu 256 GB stocare👈

Nu doar că oferă 258 GB stocare, dar înțeleg de pe GSMarena că este de tip UFS 3.1, cea mai nouă tehnologie în momentul de față. Alte puncte PRO pentru acest smartphone sunt display-ul cu rată de refresh la 120Hz, procesorul Qualcomm Snapdragon 860, difuzoare stereo, bateria de 5160 mAh cu încărcare la 33W, certificarea IP53 în ce privește contactul cu praful și picăturile de apă etc.

Bonus: Au început promoțiile la brazi, decorațiuni și figurine, instalații de Crăciun etc.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.