Am selectat 5 oferte eMAG, iar prin listă veți descoperi unul dintre smartphone-urile mid-range ce pot spune că m-au impresionat în 2023.

1. Boxă Sony cu putere mare 👈🖱️

🔺Perfectă pentru petrecerile cu zeci de persoane

Este o boxă de dimensiuni apreciabile și sunt sigur că impresionează pe partea de bass. Folosiți codul audioextra spre a obține o reducere de 15%, iar boxa va fi astfel la cel mai bun preț din istoricul său.

2. Espressor Krups ce prepară 17 rețete 👈🖱️

🔺Sunt puține review-uri: 4.86 din doar 7 evaluări

Codul extraelectro activează o reducere de 15% față de prețul afișat. Printre cele mai populare băuturi preparate de acest espressor automat se află latte macchiato, caffe latte, espresso intenso, macchiato, cappuccino etc.

3. Huawei Watch 4 Pro 👈🖱️

🔺Unul dintre smartwatch-urile ce impresionează prin eleganță și materiale de bună calitate

Review-ul complet îl descoperiți aici. Cu reducerea de 10% nu ajunge neapărat la cel mai bun preț din istoricul său, de Black Friday a fost acolo. Are o sumedenie de funcții, iar review-ul lui Darius ar trebui să formeze o opinie legată de tehnologia încorporată de Watch 4 Pro de la Huawei.

4. Televizor LG OLED pe diagonala de 195 cm 👈🖱️

🔺Nu este ieftin, dar tot este la cel mai bun preț ever pe diagonala asta

Îl găsiți și pe alte diagonale: 105 cm, 121 cm, 139 cm, 164 cm și 210 cm. Modelul cu diagonala de 195 cm coboară la cel mai bun preț de când a fost adus în oferta eMAG.

Discutăm despre unul dintre cele mai bune smart TV-uri OLED din 2023. Mai avem puțin de așteptat și LG ar trebui să aducă generația 2024. Sunt curios ce tehnologii vor împinge în față.

5. Motorola Edge 40 Neo sau OnePlus Nord 3 👈🖱️

Ambele smartphone-uri mi se par a fi excelente ca raport preț / specificații pe segmentul din care fac parte. OnePlus Nord 3 l-am testat aici.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.