Am ales 5 produse interesante din oferta curentă a eMAG. Ies în evidență prin raportul preț / specificații corect. O să găsiți un modulator FM ieftin, un laptop cu display OLED și preț sub cel recomandat de către producător, cel mai ergonomic mouse de la Logitech etc.

1. Notebook ASUS ZenBook 13 – 3799 lei;

Prețul recomandat de către producător este de minim 4099 lei, iar eMAG are o promoție ceva mai bună în momentul de față. Folosește un procesor AMD Ryzen 5 5500U, 8 GB RAM și SSD de 512 GB. Mai multe detalii aveți aici.

2. Monitor curbat Samsung de 27 inch – 1281.99 lei;

 

La puncte PRO aș nota rata de refresh la 240Hz, ecranul curbat, 2 x HDMI și 2 x DispayPort pe partea de conectivitate, compatibilitatea cu tehnologia G-Sync de la NVIDIA. La puncte CONTRA aș nota panelul VA, timpul de răspuns de 4ms ce putea fi și mai bun.

3. Brățară fitness Huawei Band 3e – 39.99 lei;

Da. Ai citit corect, costă doar 40 lei. Asta și pentru că nu are cine știe ce specificații. Iese în evidență prin faptul că are un mod dedicat pentru purtarea la încălțăminte. În rest, nu sunt prea multe de spus. Are un ecran OLED monocrom, preia notificările de pe smartphone, monitorizează distanță parcursă și somnul, fără senzor pentru ritmul cardiac etc.

4. Mouse Logitech MX Master 3 – 419.99 lei;

Nu cred că are nevoie de nicio descriere. Este cel mai ergonomic maus din oferta Logitec și unul dintre cele mai bune din piață pentru cei ce petrec multe ore în browsing, Office etc. Este ca o investiție într-un instrument ce te face mai rapid în sarcinile de peste zi. Mă gândesc să fac pasul spre un astfel de maus și să-l scot la pensie pe Arc Touch (cred că sunt la al 4-lea).

5. Modulator FM cu bluetooth de la Tellur – 59 lei;

Nu am testat niciunul, dar mi se pare ieftin. Are 2 porturi USB și bluetooth 5.0. Folosesc un Chevrolet Cruze cu jack de 3.5 mm, iar cu GALAXY Note20 Ultra nu am reușit să mă conectez cu adaptor de la USB Type-C la jack de 3.5 mm. M-am gândit să încerc o jucărie precum cea de mai sus. Revin cu feedback.