Am compilat o selecție de 5 produse interesante din oferta eMAG. Printre ele și-a făcut loc o pereche de boxe Audioengine A2+, un smartphone cu specificații suficient de bune pentru orice joc și aplicație, dar și altele.

1. Televizor Philips OLED de 139 cm👈🖱️

Philips 55OLED707/12

Are ramă metalică și picioare de susținere metalice, sistem de iluminare Ambilight și rată de refresh la 100Hz. Philips a adus certificările Dolby Vision și Dolby Atmos pentru imagine și sunet. Este compatibil cu tehnologia DTS și poți conecta boxe smart sau soundbar-uri într-un mod facil. Au adus și compatibilitate cu NVIDIA G-Sync, AMD Freesync și VRR.

2. Memorie Corsair VENGEANCE RGB de 32 GB DDR5 ( 2 x 16 GB la 5600 MHz) 👈🖱️

Memorie DDR5 Corsair VENGEANCE RGB

Este o memorie de generație nouă ce dorește să impresioneze vizual prin RGB-urile de dimensiuni generoase. Rulează la 5600 MHz și are latență CL36 și voltaj la 1.25 V.

3. Boxe Audioengine A2+ 👈🖱️

Boxe active Audioengine A2+

Sunt boxe wireless și te poți conecta de pe PC, tabletă sau smartphone. Sunt boxe amplificate, active. Au fost concepute pentru utilizarea la birou. La 60W RMS aș spune că sunt mai mult față de cât ai putea aduce pe biroul de acasă.

4. Router gaming ASUS ROG Rapture GT-AX11000 Pro cu conexiune 10 Gbps 👈🖱️

ASUS ROG Rapture GT-AX11000 – unul dintre cele mai puternice router wirelessdin piață

ASUS nu se joacă în segmentul routere wireless și are curajul să vină cu soluții high-end precum ASUS ROG Rapture GT-AX10000 Pro cu suport tri-band, port 10 Gbps și port 2.5 Gbps., 8 antene Wi-Fi. Au adus până și logo-ul ROG iluminat în partea superioară a router-ului.

Dacă aș avea suport pentru 10 Gbps de la RCS-RDS, este router-ul pe care l-aș comanda instant.

5. Realme GT 👈🖱️

Realme GT

Recenzia completă o găsiți aici. Mai sus îl găsiți în configurația cu 12 GB RAM și 256 GB stocare. A primit update la Android 12 cu Realme UI 3.0 și cred că va face pasul și spre Android 13.

Mi se pare a fi un smartphone suficient de puternic pentru orice joc sau aplicație din Play Store. Designul a rămas cumva fresh și la început de 2023.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.