Am ales 5 oferte eMAG ce le consider de interes pe nișa din care fac parte. Veți descoperi produse pe care le-am testat pe site, ce acum ies în evidență printr-un preț mai bun.

1. Huawei Watch GT2e – 489 lei;

Smartwatch-ul meu de zi cu zi este un Watch GT2, dar cu GT2e aș spune că ai aproape toate funcțiile importante de la fratele mai mare (cu excepția difuzorului ce este util în preluarea apelurilor de voce, difuzor pe care trebuie să recunosc că nu prea l-am pus la lucru).

Puteți citi recenzia lui Watch GT2e pe aici. Apropo, preferatele mele în materie de smartwatch-uri sunt cele ce au ecran rotund și autonomie decentă.

2. Aspirator vertical Xiaomi Roidmi F85 – 873.99 lei;

Am testat un aspirator vertical Xiaomi și îl folosesc zi de zi. Sunt mulțumit de cum funcționează, de autonomia oferită etc. Ca design și funcții aș spune că Xiaomi JIMMY JV63 este aproape identic cu Roidmi F85. Și după aproape 1 an de utilizare în regim susținut se ține destul de bine, mă refer în special la partea de autonomie.

3. Boxă portabilă Sony SRS-XB43B – 949 lei;

Ce am remarcat la accesoriile audio Sony de-a lungul timpului este că bass-ul se află mereu la înălțime. Indiferent că discutăm de căști, boxe sau playere audio pentru automobil. Fix modelul din link nu l-am testat, dar aveți un alt review de boxă portabilă Sony pe aici.

SRS-XB43B are autonomie de până la 24 ore (14 ore cu modul Extra Bass activat), iluminarea poate fi controlată printr-o aplicație dedicată (Fiestable), conectivitate asigurată de bluetooth și NFC, încărcare prin USB și USB type-C, certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful.

4. Xiaomi Redmi Note 9 Pro cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1049 lei;

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Este unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu preț în jurul a 1000 lei pe care-l poți achiziționa în momentul de față. Nu o să insist prea mult, aveți un review complet cu toate punctele PRO și CONTRA pentru smartphone-ul mid-range Xiaomi.

5. Tabletă Samsung GALAXY Tab S6 Lite – de la 1749 lei;

Am testat tableta GALAXY Tab S6 Lite, iar impresiile formate le-am grupat aici. Are suport pentru stylus, suficientă putere de procesare, dimensiuni compacte pentru o tabletă de 10.4 inch (467 gr. și 7 mm în talie). O poți accesoriza cu o tastatură etc.

Bonus: Poți obține un voucher de 200 lei pe care-l poți folosi în campania de precomandă pentru seria GALAXY S21.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.