Una dintre cele mai apreciate soluții pentru editare foto și video a fost actualizată la nivel hardware în 2023. Este vorba despre Mac Studio (2023).

1. Apple Mac Studio (2023) 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai puternice soluții pentru editare foto și video din piață

Configurația de mai sus încorporează procesorul Apple M2 Max cu 12 nuclee pentru procesor și 30 nuclee pentru GPU. Procesorul este susținut de 32 GB memorie RAM și un SSD de 512 GB.

În partea frontală sunt 2 x USB Type-C cu Thunderbolt 4 și un slot pentru cardurile SD, iar pe partea spate se află 4 x Thunderbolt 4, 1 x HDMI, 1 x Ethernet pe 10 Gbps, 2 x USB-A și jack de 3.5 mm.

Este un setup de vis pentru cine își permite să aloce un buget consistent. Totuși, în doar câteva proiecte, o achiziție de genul ajunge a fi amortizată de către un profesionist.

2. Monitor curbat Samsung Odyssey OLED G9 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune monitoare pe acest format ultrawide

Mi se pare că Samsung a adus o adevărată demonstrație tehnologică. Este un monitor curbat de 49 inci cu panel OLED și rată de refresh la…, 240Hz, rezoluțue de 5120 x 1440 pixeli, certificare DisplayHDR 400.

Timpul de răspuns este de 0.03 ms.

3. Nokia 2660 Flip 👈🖱️

🔺Pentru cei ce au rămas nostalgici după telefoanele cu clapetă și nu au făcut pasul către un smartphone

Mai sunt persoane ce nu au făcut pasul către un smartphone, din ce în ce mai puțini este adevărat. Pentru ei a fost lansat Nokia 2660 Flip, un telefon mobil cu clapetă, 4G și suport pentru două cartele SIM.

4. Pachet subwoofer și amplificator Alpine 👈🖱️

🔺Review-urile sunt la superlativ pentru acest combo

Folosesc un alt subwoofer și un amplificator Alpine pe Chevrolet Cruze și atunci când merg cu Mazda pot spune că îmi lipsește sunetul mai grav. Îl țin undeva pe la maxim 10 din 60.

Combo-ul de mai sus are nota 4.84 din 164 evaluări. Cei ce au abonament Genius primesc o reducere de 10% din prețul afișat.

5. Priză inteligentă TP-Link cu monitorizare a consumului de energie electrică 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune soluții de prize smart

Folosesc modelul fără funcția de monitorizare și pot să spun că impresionează prin stabilitate, nu mi-a dat niciodată eroare la controlul de pe smartphone. Modelul cu monitorizare este excelent pentru cei ce doresc să verifice cât consumă un anumit produs din casă etc.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.