În lista de astăzi veți descoperi 5 produse interesante din oferta* celui mai mare shop online românesc. Veți da de un monitor ce funcționează de sine stătător – fără a fi conectat la un PC sau laptop, un încălzitor de baie Tesy cu design plăcut, un sistem de alarmă PNI etc.

1. Monitor smart Samsung de 27 inci;

Am testat modelul de 32 inci, dar cel de 27 inci preia majoritatea funcților de la fratele mai mare. Are Wi-Fi ac, te conectezi cu smartphone-ul, ai Tizen OS și aplicațiile regăsite și pe smart TV-urile Samsung. Marele său punct PRO este că-l poți folosi fără a fi conectat la un desktop PC sau notebook, iar dacă ai un smartphone Samsung cu DeX = excelent.

2. Încălzitor de baie Tesy de 2000W;

Folosesc un boiler Tesy la casă și discutăm despre o companie cu istoric în domeniu (apropo, au început în țara noastră vecină – Bulgaria).

Are afișaj LED și îi poți face un program săptămânal, ai și unde să poziționezi prosoapele la uscat. Încorporează un senzor PIR ce ajustează funcționarea pe baza prezenței oamenilor în cameră, îl montezi pe perete fără a fi nevoie de alte cabluri, conducte etc.

3. Multipriză încorporabilă Strohm cu 4 prize;

Mi se pare perfectă spre a fi implementată într-un blat de bucătărie, spre exemplu – mai ales dacă este unul aflat în mijlocul încăperii și nu ai unde să aduci o priză pentru electrocasnice.

4. Sistem de alarmă PNI;

Cost 599 lei și sunt incluse o sumă de accesorii. Se conectează prin Wi-Fi, GSM 4G și trimite notificări și alerte via internet, aplicație dedicată denumită Tuya Smart. În pachet veți găsi unitatea de comandă, senzor de mișcare wirelesss, contact magnetic al ușii, 2 telecomenzi, 2 carduri de tip TAG, serenă interioară de 120 dB.

5. Mașină cu telecomandă Monster Truck – 36 km/h;

Poți să spui că ai cumpărat-o pentru junior și dacă îi place sau nu-i place – chiar nu contează. Primești câteva minute de relaxare. Sunt modele ce prind și 45 sau 50 km/h, dar sunt și ceva mai scumpe, iar  cu viteza mai mare vin și accidentele. În sensul în care mașinuțele astea nu sunt indestructibile. Are recenzii bune pe eMAG.

*Nu sunt neapărat cele mai bune prețuri din istoricul fiecărui produs în parte, dar consider că sunt cel puțin ok dacă ne raportăm la raportul preț / specificații / experiență de utilizare.